Kozjak Dida
Well-known member
Ideš kod ove?Volim niske cure
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ideš kod ove?Volim niske cure
Čim joj pogodim broj telefonaIdeš kod ove?
VidjelaLegenda si. Kako si povezao Gustava sa Ventijem....Svaka čast.
Tako i ja na papiru pise inteligencia i samo krizamSad sam bezobrazan al kako se neki članovi uspiju registrirati? Ili to netko odradi za njih.
On je to skupio na štajgi...Čim joj pogodim broj telefona
I Venti ima 2 dlake na glavi?Vidjela
Ne nego na ljubavnom oglasniku je bio oglas stan je u Španskom ima 31 g i prima samo starije eto i nemam njen broj dogovarali se preko maila eto takoOn je to skupio na štajgi...
Inače staviš link na oglas da je drugima lakše a tebi onda budu zahvalni za pomoć.Ne nego na ljubavnom oglasniku je bio oglas stan je u Španskom ima 31 g i prima samo starije eto i nemam njen broj dogovarali se preko maila eto tako
Privatna stvarI Venti ima 2 dlake na glavi?
Jbg objavila oglas i nakon par min ga izbrisala inače ima stalne klijente i nije klasična prostitutkaInače staviš link na oglas da je drugima lakše a tebi onda budu zahvalni za pomoć.
Treba proc neko vrijeme da smisle neki svojJel ovo nije Sigin citat od prije mjesec i pol?!
2:1 za HrvatskuAmo na brzinu prognoze. Ja sam uvjeren u pobjedu, mislim 2:0 za Hrvatsku..
Thx sisterNa ovom forumu ti je sve obrnuta psihologija.. Tako da svi koji se predstave iz zajebancije manje vrijedni su uglavnom vrh po svemu, a ovi najglasniji dno... Iz iskustva sa par forumasa ovdje...
kakva jebena energija od omege?Zato jer si to ti... To je tvoja energija...
Kozjak, ovaj lik iz crtića nema veze sa mnom. Ni po izgledu ni ponašanjuLegenda si. Kako si povezao Gustava sa Ventijem....Svaka čast.
Nemoj patka, Patak je sve, a i Darien je ok ako mu das prilikuTrebao bi ja ovog gaya dariena na ignore i patkovinu. ovaj proljev a ovaj darien se pali na gramatiku
Nemoj slučajno ostaviti mail da ju netko ne bi jebao. Ne dao bog da si cura zaradi nešto.Ne nego na ljubavnom oglasniku je bio oglas stan je u Španskom ima 31 g i prima samo starije eto i nemam njen broj dogovarali se preko maila eto tako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|