Uvijek si bio radikalan, no mora se priznati da tvoje metode ostvaruju rezultate.Ignore dok ne stavi recenziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek si bio radikalan, no mora se priznati da tvoje metode ostvaruju rezultate.Ignore dok ne stavi recenziju.
Opaska kolege @Winn69 da nisi stavio točku na kraju rečenice je onaj trenutak kad shvatiš svu ljepotu ovog posla ( poziva ). Tu ću stati jer suza goni suzu....ispričavam se.Uvijek si bio radikalan, no mora se priznati da tvoje metode ostvaruju rezultate.
Jel bio preko PO . Da. Jel stavio bilo kakav podatak. Ne. Kraj priče. Vége.Uvijek si bio radikalan, no mora se priznati da tvoje metode ostvaruju rezultate.
Stari ništa ja ne razumijem šta si htio rec . Ocu prijevod danke.Opaska kolege @Winn69 da nisi stavio točku na kraju rečenice je onaj trenutak kad shvatiš svu ljepotu ovog posla ( poziva ). Tu ću stati jer suza goni suzu....ispričavam se.
Reko je da ima gfe. To je bitna stavka . Znamo da radi gfe. Još fali težina, visina, jel ima velike ili male sise i jel uska. Kolko je para i jel squirta i mislim da sam sve pokrio sad. Dodajte još ako sam zaboravio neštoJel bio preko PO . Da. Jel stavio bilo kakav podatak. Ne. Kraj priče. Vége.
Ima li pišu?Reko je da ima gfe. To je bitna stavka . Znamo da radi gfe. Još fali težina, visina, jel ima velike ili male sise i jel uska. Kolko je para i jel squirta i mislim da sam sve pokrio sad. Dodajte još ako sam zaboravio nešto
Pa reko je ninja da ide kod žena , pa pretpostavka da nema. Možda je bio s vatrenom .Ima li pišu?
Koga Jure, koga ? Sestru Bernardicu ili Cezara iz Noćne more? Koga?Reko je da ima gfe. To je bitna stavka . Znamo da radi gfe. Još fali težina, visina, jel ima velike ili male sise i jel uska. Kolko je para i jel squirta i mislim da sam sve pokrio sad. Dodajte još ako sam zaboravio nešto
Otkud si njih iščupao .Koga Jure, koga ? Sestru Bernardicu ili Cezara iz Noćne more? Koga?
Legenda si. Kako si povezao Gustava sa Ventijem....Svaka čast.
Pogledaj filmić od Bacha. Tu gore.Jbt zadrzim se u kafani i izgubim nit... Ko ce sad sve to procitat
Ima male sise i usku picu 400 kn sat vremena niska je cura 165 cmIma li pišu?
Jel ovo nije Sigin citat od prije mjesec i pol?!Ne zbunjujem nikoga.Žena sam.Otvorena sam za sve opcije.Za nekog dama,za nekog kučka,a za neke jad i tuga.Za sebe sam VRH VRHOVA
Znaci odeš tamo recenzije Zagreb i pišeš. Staviš link i kazes bio kod ove pola sata tolko i tolko radi to i to i izgleda tak i tako. Ne ovako opet ne znamo godineIma male sise i usku picu 400 kn sat vremena niska je cura 165 cm
Par postova prije si stavio Vege (na mađarskom: završetak), a ja se sjetio da je Gustav mađarski crtić. Google mi izbacio ovaj crtić i ja stavio link.Legenda si. Kako si povezao Gustava sa Ventijem....Svaka čast.
Volim niske cureIma male sise i usku picu 400 kn sat vremena niska je cura 165 cm
Pretpostavio sam. Vratio si me 40 godina nazad. Hvala.Par postova prije si stavio Vege (na mađarskom: završetak), a ja se sjetio da je Gustav mađarski crtić. Google mi izbacio ovaj crtić i ja stavio link.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|