Sig si jebao ne vjerujem da jesi nebi se tak ponašao nego bi objavio javboNema veze nemoram jebat Sigi ali ona je meni baš cool a jebao sam za vikend haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig si jebao ne vjerujem da jesi nebi se tak ponašao nego bi objavio javboNema veze nemoram jebat Sigi ali ona je meni baš cool a jebao sam za vikend haha
Pazi da to u stvari nije vatreni . Ionako negdje pročitao da ne zna jel muško ili ženskoOpa dobio sam lajk od vatrene
. Kad nemos edit post .Pazi da to u stvari nije vatreni . Ionako negdje pročitao da ne zna jel muško ili žensko
Zadnja rijec je bila" nesto drugo" al me spetlja mob. . da ne mislite da sam priskocila terapiju.. nemojte googlati" drigonesto" .. ne postoji.. stvarnoZnaci odem radit budete normalni , dodjem u pauzi opet pokolj,i divlji zapad... pa dajte nesto pozitivno lipo o ljubavi, seksu ,rocku ,lakim drogama.. nesto drigonesto?
A vidim haha. Kad nemos edit post .
Pazi da to u stvari nije vatreni . Ionako negdje pročitao da ne zna jel muško ili žensko
U ratu i ljubavi je sve dopušteno. Ljubav je najslađi rat. Ma ne znam možda ima nekih iskrica među ovima sto se stalno svađaju . Seks je prva lijepa stvar prije ljubavi. Rock i lake droge uglavnom idu zajedno. Pa sve tri ide skupa rock, droga i seks. Najbolje jebat kad hard rock svira . Tako ja otišao do neke iz plavog ova hard rock pustila tamo mislim da je bila čak i pod utjecajem droga smijala se bzvz ne povezano. Primjer kaže vani je kiša i počne se smijat. Ja bas upro, a kaže lakše malo ja reko, pa pokušavam držat ritam . Nakon toga ako idem kod neke iz po idem na preporuke isključivoZnaci odem radit budete normalni , dodjem u pauzi opet pokolj,i divlji zapad... pa dajte nesto pozitivno lipo o ljubavi, seksu ,rocku ,lakim drogama.. nesto drigonesto?
Vatrena reagira na poruku sa Angry koji k ?? Al da sve je dopušteno u pravu si ti Jure moj ,da je sve po ps u bilo bi nezanimljivoZadnja rijec je bila" nesto drugo" al me spetlja mob. . da ne mislite da sam priskocila terapiju.. nemojte googlati" drigonesto" .. ne postoji.. stvarno
U ratu i ljubavi je sve dopušteno. Ljubav je najslađi rat. Ma ne znam možda ima nekih iskrica među ovima sto se stalno svađaju . Seks je prva lijepa stvar prije ljubavi. Rock i lake droge uglavnom idu zajedno. Pa sve tri ide skupa rock, droga i seks. Najbolje jebat kad hard rock svira . Tako ja otišao do neke iz plavog ova hard rock pustila tamo mislim da je bila čak i pod utjecajem droga smijala se bzvz ne povezano. Primjer kaže vani je kiša i počne se smijat. Ja bas upro, a kaže lakše malo ja reko, pa pokušavam držat ritam . Nakon toga ako idem kod neke iz po idem na preporuke isključivo
Ma krivo si razumio nisam jebao Sigi nego jednu sa ljubavnog oglasnika sa kojom sam imao gfe kužišSig si jebao ne vjerujem da jesi nebi se tak ponašao nego bi objavio javbo
Ne zbunjujem nikoga.Žena sam.Otvorena sam za sve opcije.Za nekog dama,za nekog kučka,a za neke jad i tuga.Za sebe sam VRH VRHOVAVatrena sto radis tu inace na forumu osim sto zbunjujes clanove jesi s pisom il bez njega ?
Preporučuješ?Ma krivo si razumio nisam jebao Sigi nego jednu sa ljubavnog oglasnika sa kojom sam imao gfe kužiš
Jer su jos uvijek lake droge to sta si mislila... Moze, mozeZadnja rijec je bila" nesto drugo" al me spetlja mob. . da ne mislite da sam priskocila terapiju.. nemojte googlati" drigonesto" .. ne postoji.. stvarno
Ma za koga si jad i tuga?Ne zbunjujem nikoga.Žena sam.Otvorena sam za sve opcije.Za nekog dama,za nekog kučka,a za neke jad i tuga.Za sebe sam VRH VRHOVA
Maserka zanima me tvoje stručno mišljenje.Vatrena sto radis tu inace na forumu osim sto zbunjujes clanove jesi s pisom il bez njega ?
Bok vatrena dal si za druženje ?Ne zbunjujem nikoga.Žena sam.Otvorena sam za sve opcije.Za nekog dama,za nekog kučka,a za neke jad i tuga.Za sebe sam VRH VRHOVA
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|