Sisata i guzata
Well-known member
Spoznat ces s vremenom da je "ignoriraj" iz raja izasao... Cisto da ne zakrcuje ostale postove...Ja sam već zaboravio na tebe, a ti me još spominješ. Mislim da ti priča kako ne igraš moje igrice ne drži vodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spoznat ces s vremenom da je "ignoriraj" iz raja izasao... Cisto da ne zakrcuje ostale postove...Ja sam već zaboravio na tebe, a ti me još spominješ. Mislim da ti priča kako ne igraš moje igrice ne drži vodu.
Jao, koliko agresije. Sva sreća da te nisam uspio isprovocirati.Dosadan si sere mi se od tebe kolko si dosadan nađi si život jadniče i namjerno sad nisam interpukcijske koristio samo da ti nebi počeo svršavat dok čitaš
I onaj koji ga pratiTu.. Iskreno...mozda ti, ne znam, ali def ja.. Mod..
Pa sad iz kojih ga razloga pratis...I onaj koji ga prati![]()
Nije iz koristi. Zašto si tako sumnjičava?Pa sad iz kojih ga razloga pratis...![]()
Ma nisam...Nije iz koristi. Zašto si tako sumnjičava?![]()
A ja mislio da je batina izašla iz rajaSpoznat ces s vremenom da je "ignoriraj" iz raja izasao... Cisto da ne zakrcuje ostale postove...
Pa jebeš me cijel dan i sad bi ja morao bit miranJao, koliko agresije. Sva sreća da te nisam uspio isprovocirati.
Ako te pale curice znaci pedofil siLijepa curica lijepo svira:
Uzalud se trudiš nes jebat reko ti već netko da ne prima noveSigi briga te za kile znaš kak se kaže bolje da ljulja nego žulja jel tako![]()
Tebe pale shemalleovi... A on nije rekao da ga pale vec da je lijepa..Ako te pale curice znaci pedofil si
Opa dobio sam lajk od vatreneSigi briga te za kile znaš kak se kaže bolje da ljulja nego žulja jel tako![]()
Nema veze nemoram jebat Sigi ali ona je meni baš cool a jebao sam za vikend hahaUzalud se trudiš nes jebat reko ti već netko da ne prima nove
Ko to kaže ko to laže i kakve veze to ima to sam reko da sam htio nešto novo nešto divljeTebe pale shemalleovi... A on nije rekao da ga pale vec da je lijepa..
Sig si jebao ne vjerujem da jesi nebi se tak ponašao nego bi objavio javboNema veze nemoram jebat Sigi ali ona je meni baš cool a jebao sam za vikend haha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|