Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al razumijem zasto neces pisat recenzije... E sad imas vremena za obici...Ma to znam. To su ove šupačke agencije šta postave slike s neta valjda a imaju par cura. Njih generalno izbjegavati. Ali ima sad i 5-6 latina. I ova crna Anny.
Odoh ja za godišnji van. Obilazim zapadnu Europu idućih dana. Tek sam za 10 dana opet doma.Al razumijem zasto neces pisat recenzije... E sad imas vremena za obici...
To je pametnije...Odoh ja za godišnji van. Obilazim zapadnu Europu idućih dana. Tek sam za 10 dana opet doma.
Imaš 100 eu.za posuditiOdoh ja za godišnji van. Obilazim zapadnu Europu idućih dana. Tek sam za 10 dana opet doma.
Pa šta će 100 eura čovjeku koji ima broj od SiG? Pa to na plavom tržištu vrijedi više od Kristalkine satnice! To kao da me Mate Rimac traži sto eura. Unovči te mrtve kapitale, Patak!Imaš 100 eu.za posuditi
Pa brate nitko.nema 1 bitcoin SvaštaPa šta će 100 eura čovjeku koji ima broj od SiG? Pa to na plavom tržištu vrijedi više od Kristalkine satnice! To kao da me Mate Rimac traži sto eura. Unovči te mrtve kapitale, Patak!
Pa šta će 100 eura čovjeku koji ima broj od SiG? Pa to na plavom tržištu vrijedi više od Kristalkine satnice! To kao da me Mate Rimac traži sto eura. Unovči te mrtve kapitale, Patak!
Patak ajde odi na temu "sisata i guzata".. Postavi par hitova Dine Merlina...da Admin uziva u prezentaciji...
Prilagodi se tržištu. Ne moraš odmah stan kupiti od broja. Kreni kao Mamić ili Todorić. Prodaj broj, kupi cvijeće, prodaj cvijeće i kako kaže miljenica ovog foruma: kamen po kamen...Pa brate nitko.nema 1 bitcoin Svašta
Bio sam tamo provirio izgleda bio.vikend u vrapču moguče i na PaguPatak ajde odi na temu "sisata i guzata".. Postavi par hitova Dine Merlina...
Ja sam se zakasnio učlaniti u kakvu stranku Kasnim jedno cc 30 god Ništa čudno za PatkaPrilagodi se tržištu. Ne moraš odmah stan kupiti od broja. Kreni kao Mamić ili Todorić. Prodaj broj, kupi cvijeće, prodaj cvijeće i kako kaže miljenica ovog foruma: kamen po kamen...
Dobro da Dino Merlin nezna za tu temu Pa tu kompoziciju ni on ne može skladatiPatak ajde odi na temu "sisata i guzata".. Postavi par hitova Dine Merlina...da Admin uziva u prezentaciji...
Imena Marijole, Oldie, Venti više manje, Coobra i tko još?Tko god me pojebe ode s foruma... Jucie, obecaj da neces otici...
![]()
M imena su skroz druga od ovihImena Marijole, Oldie, Venti više manje, Coobra i tko još?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|