Nema me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema me
A di da nađem klinca sad .Znaci Jura evo provjereno, povedes klinca nekog malog u setnju sve mamice se okrecu i pricaju s tobom
Ih pa bi se gayevi počeli sam javljat da njih babysitamStavi oglas, da si babysitter
Ja mogu ići jedino ako su one caritas. Čim neku lovu namaknem idem momentalno tamo i napisem Recenziju detaljnu, a onda će opet bit pun box. Kad ekipa dođe E napalili me tvoja recenzija daj mi reci još vise pa šta da ti kažem a ja sve detaljno opisao. Tako bio slučaj s latinom onom jednom pa frajer 4 h ispitivao o njoj.Krenuo godišnji, od jutra sam u birtiji, ali ne virtualnoj nego pravoj ^^ ne da mi se pratit forum. Puno zujanja a meda ništa. Niti tko piše recenzije niti ima korisnih informacija. Samo paćenici povremeno smaraju u inbox. SiG masa ljudi eto misli da ja imam tvoj broj. A eto i da imam sigurno bih ga dao stalkeru koji se jučer registrirao na forum i moljaka sa "ajde budi drug pa podijeli".
Nego, mene više zanima ide li itko kod ove nove EGE postave - vidim nitko se ne hvali a ponuda se širi.
Ja mogu i.skupljat.boce
Bivša 100.eu.pa vi.dugujete.pravo.bogatstvo onda
Jel ti možda patiš od pičke Pitam za Patka
Ja podržavam ove koji su a vi možete biti golubi Ima vodePatak gle natjecaj za moderatora, prijavi se...
Aha konobarica... A sta si u horoskopu?Sig valjda me neče.pitat što si u horoskopu haha.možda je vaga?
LuzerAha konobarica... A sta si u horoskopu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|