Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povedi @Winn69, obuci mu vruće hlačice.A di da nađem klinca sad .
Pogled na moreVentura, profilna je top
zašto menePovedi @Winn69, obuci mu vruće hlačice.
Pijem Tonik konobarica je izgleda prva bila ova me baš ne intrigira Opet Pijan Šta pod tim mislišPatak se opet sam sa sobom dopisuje . Patak jesi opet pijan?
Patak ima para.. Dan drugi...Pijem Tonik konobarica je izgleda prva bila ova me baš ne intrigira Opet Pijan Šta pod tim misliš
Tražiš pažnju od Patka imam viška vremenaPatak se opet sam sa sobom dopisuje . Patak jesi opet pijan?
Zašto ne?zašto mene
Pijan mislim. Jel imaš više od 0.5 promila u krvi a možeš i na skali od 1-10 ocijenit svoju pijanost s tim da je 10 najveca ocjenaPijem Tonik konobarica je izgleda prva bila ova me baš ne intrigira Opet Pijan Šta pod tim misliš
Imaš.100 eu za pozajmiti sekaPatak ima para.. Dan drugi...
Ak das 756 kuna ja ti dam 100 eura jel posteno?Imaš.100 eu za pozajmiti seka
Imam braco... Uvijek za tebeImaš.100 eu za pozajmiti seka
Čak i Dostojevski je napisao roman Idioti No ti si pismenDa pare nemam ih imaš za pozajmit
Posudiš mi 200€ ja ti vratim 400€ za jedno cca 50 godina možda ako budeš dobarČak i Dostojevski je napisao roman Idioti No ti si pismen
Hoces obavljat teske fizicke poslove?Sig pozajmiš mi 100 € dogovrimo se oko povrata . Mogu ja i u naturi vratit što se mene tiče
Imaš ti neku orginalnu ideju ?Posudiš mi 200€ ja ti vratim 400€ za jedno cca 50 godina možda ako budeš dobar
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|