Patak
Well-known member
I jetraNemoj bubreg to ti jos treba za alkohol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jetraNemoj bubreg to ti jos treba za alkohol.
Al ovaj prije razmjenjuje brojeve na pivi.Novimalimic
New membe
Platim gablec i pive i skupa idemo k prvoj koja Ti se javi da je raspoložena. Odnesemo i njoj za pojest i popit, ak je bal....
Varazdinci u akciji...
Jel se možemo nać na soku ili kavi? Poslije pive mi se kurac ne dižeAl ovaj prije razmjenjuje brojeve na pivi.
Kaj budu nasred birtije stavili telefon na stol na zvucnik i zvali kurve da se uvjere da je provjerena
Samo na rakiji... Kasnije poneses malo za.. Znas vec za sta...Jel se možemo nać na soku ili kavi? Poslije pive mi se kurac ne diže
Btw. Nadam se da nisi lud da si pravo ime stavio za nick znam jednog svena mikulicaJel se možemo nać na soku ili kavi? Poslije pive mi se kurac ne diže
A jesi mudra, bubrega imas 2 a pičku jednu, jedinu i neponovljivu.Prije bubreg nego picku
Awkward... bok kako si? Sramim se.Btw. Nadam se da nisi lud da si pravo ime stavio za nick znam jednog svena mikulica
Da, naravno i onda zajedno idu prvo do jedne pa druge...Al ovaj prije razmjenjuje brojeve na pivi.
Kaj budu nasred birtije stavili telefon na stol na zvucnik i zvali kurve da se uvjere da je provjerena
Zato je prostitucija najbolji zanat.. Nudis robu, prodas robu i ostane ti roba...A jesi mudra, bubrega imas 2 a pičku jednu, jedinu i neponovljivu.
E moj Sven, jel jos vozis SpeedfightaAwkward... bok kako si? Sramim se.
Edit: nisam lud, sve kod mene je fejk samo je strap-on pravi
Alo diskrecijaE moj Sven, jel jos vozis Speedfighta
Nema, da nema na lageruZato je prostitucija najbolji zanat.. Nudis robu, prodas robu i ostane ti roba...
Bukvalno ja tako dogovaram termineZamisli nazoves, kad ona kaze e jbga bas nestalo.
Rok isporuke je 14 dana, 10 treba dok dodje na lager, pa dok zaprimimo robu, jel vam odgovara termin tamo 3.7. mozda?
Kud bih ja bez tebe ljubeTko god me pojebe ode s foruma... Jucie, obecaj da neces otici...
Jbt zao mi vas, i bukefall mi salje tu i tamo poruke pacenika iz pp a, samo na ignor... Mislim da je bilo govora da je puno slika a nema cura... Tj da su samo dvije triKrenuo godišnji, od jutra sam u birtiji, ali ne virtualnoj nego pravoj ^^ ne da mi se pratit forum. Puno zujanja a meda ništa. Niti tko piše recenzije niti ima korisnih informacija. Samo paćenici povremeno smaraju u inbox. SiG masa ljudi eto misli da ja imam tvoj broj. A eto i da imam sigurno bih ga dao stalkeru koji se jučer registrirao na forum i moljaka sa "ajde budi drug pa podijeli".
Nego, mene više zanima ide li itko kod ove nove EGE postave - vidim nitko se ne hvali a ponuda se širi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|