D
Deleted member 4720
Guest
Aktivan clan foruma od subote se prijeti drugim clanovima s hladjenjem.Maco , išel buš na lađenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aktivan clan foruma od subote se prijeti drugim clanovima s hladjenjem.Maco , išel buš na lađenje
Izjebala ga Sigi i sad se svađa sa cijelim svijetom.Dobro kaj je ovo, nema me 3 sata i doletavam u zutu kucu
Nemam ja pojma o cem se tu pricaVidi , još jedan pasivan mozak ? Pitaj Jucia ?
Slušaj Mate , kad ti meni rastaviš AK 47 i sastaviš , onda si za mene Ludi Max, a do tada puši Bigiju Labello i maši repom
Ljubomorko mali nadam se da Cobra nije onaj ludi Braco.Slušaj Mate , kad ti meni rastaviš AK 47 i sastaviš , onda si za mene Ludi Max, a do tada puši Bigiju Labello i maši repom
Daj tri prednja za Češku..Nemam ja pojma o cem se tu prica
meni je to palo na pamet... kolko proslo? god dana?Ljubomorko mali nadam se da Cobra nije onaj ludi Braco.
ako te ista tjesi niti ja. Novi clan foruma me napada i vrijedja vec 4 sata hahaahahaha. I nema moderatotra da ga Bana.Nemam ja pojma o cem se tu prica
Jebeš ulov, to treba ko i na kurve, plati pa se rugaj...ko gospodin.Kako grizu lubini stari , idem slijedeći tjedan doli .
Sigica se prokurvala...daje i kome treba i ne treba.ovo više nije stari forum. ćemu te svađe? bez veze je. rađe pričajmo o sigici hehe
A sad ima sve smisla. Konacno dobio odgovor zasto je nadrkitis na sve clanove. Mini me u gacama znaciIz pouzdanih sam izvora čuo da Cobri nije veći od malog prsta.
I to cigijevog.
Ak ovo nisi skuzio onda stvarno Kozjak.Jebeš ulov, to treba ko i na kurve, plati pa se rugaj...ko gospodin.
a jbg to je njezino pravo. lova je lovaSigica se prokurvala...daje i kome treba i ne treba.
Skužio sam ja još na 2.postu..i još par scenarija...al to je forum...nasmijemo se ponekad nadam se ...Ak ovo nisi skuzio onda stvarno Kozjak.
Dobar dan ili večer !Iz pouzdanih sam izvora čuo da Cobri nije veći od malog prsta.
I to cigijevog.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|