Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A je... A i sve sto vrijedi se ne oglasava, ja nisam u toj prici...Pa fali, to je cinjenica, nebitno kojih i kakvih. Fali nam ponude. Potraznja je ogromna. I ne mozete vas par to sve ishendlati uz vasu najbolju volju.
Vi zagorci ste nekorektni... Dijelite tude privat brojeve bez pitanja... Jel tako Omega?A je... A i sve sto vrijedi se ne oglasava, ja nisam u toj prici...
Znam da, mali krug najboljih cura nisu u slobodnom opticaju. Klasika, tako je sa svime u zivotu.A je... A i sve sto vrijedi se ne oglasava, ja nisam u toj prici...
Nismo. I ti imaš stav. Tek sad shvaćam da si jedan od najozbiljnijih forumaša.Nismo mi nikada ni bili u svađi. Za razliku od nekih ja Venturu poštujem jer ima stav. Možda nemamo iste poglede na istu stvar ali to je tako. Da mi je njegove godine a moje iskustvo koje sam skupljao uvijek na teži način ali...jbg. Idemo dalje. Ventura samo naprijed.
to si u pravu sigi. imam 4-5 brojeva od varaždinki. i svaka mi se javi. ali radi ovog što ovi rade na forumu ne javljaju se novima. ovi što tu pišu umnjam da se opće usude otić platit i pojebatVi zagorci ste nekorektni... Dijelite tude privat brojeve bez pitanja... Jel tako Omega?
Šta mene moraš pitat . Možeš jedino mog frenda pitat, al nemoj se cudit ako te skine i krene te oralno zadovoljavatMoram Juru pitat, puno mi je nepoznanica u jednadžbi.
Bogati Jura kako se nisi prije sjetio, daj spoji frenda i winn69, uzmi svakome 50 stranih j u akciju.Šta mene moraš pitat . Možeš jedino mog frenda pitat, al nemoj se cudit ako te skine i krene te oralno zadovoljavat
Madmax te prijavio.E pazi ovo Sombrero , ja kažem Administratoru da su mi uhvatili frenda na njegov oglas na latine , a on obriše taj post. Tamo na Varaždinci ljudi orgijaju i nitko ništa .
Ne prijavljujem ljude, ne vrijedjam ljude, nemam komplekse. Samo sudjelujem kao dobar clanMadmax te prijavio.
Cinker.Ne prijavljujem ljude, ne vrijedjam ljude, nemam komplekse. Samo sudjelujem kao dobar clan
Dida, sto i koga sam cinkao kome? Izjasni se lijepo vokalno kakav ti jesi. Sto je ovo sad?Cinker.
ma onda se čude da ništa kao nemaE pazi ovo Sombrero , ja kažem Administratoru da su mi uhvatili frenda na njegov oglas na latine , a on obriše taj post. Tamo na Varaždinci ljudi orgijaju i nitko ništa .
ke si ti sad zabrijal?Zagorac , to si Omega ??? Ne seri i eša lji brojeve telefona okolo
majke mi ko pehne siginu pizdu ko da mu se smraci tu... osim sombijake si ti sad zabrijal?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|