Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Ventura, to je stav.Pravi muškarci ne kleče pred nikim
Ej Joelong, di si, kad si bio na forumu su bila neka bolja vremenaBravo Ventura, to je stav.
Definitivno gospodine.Ej Joelong, di si, kad si bio na forumu su bila neka bolja vremena
Moze, moze.... I usput da vidim unutra na sta to lici.Nova Galerija je super , tamo moj prijatelj Halid drži ćevaparu , odlični Sarajevski Ćevap , ali nije kao u Želje .
Ja tebe vodim na pravu spizu , pozvao sam te danas, ali nije bilo vremena, jbg preijebalo mi se jako .
Idemo mi na moju Talijansku spizu , znan ja šta moja golubica voli .
Vi ste se pomiriliEj Joelong, di si, kad si bio na forumu su bila neka bolja vremena
Ne bi rekao da utjece, Mislim da jako jako puno ljudi niti zna za ovaj forum ni za EGE. PO ce uvijek imati posla isto kao i EGE. Jednog i drugog fali zapravo.Da li pojava EGE cura utječe bitno na zaradu djevojaka koje se oglašavaju na PO?Ja mislim da ne, nema ih puno a i bitno su skuplje...
Nismo mi nikada ni bili u svađi. Za razliku od nekih ja Venturu poštujem jer ima stav. Možda nemamo iste poglede na istu stvar ali to je tako. Da mi je njegove godine a moje iskustvo koje sam skupljao uvijek na teži način ali...jbg. Idemo dalje. Ventura samo naprijed.Vi ste se pomirili
Kronicno fali zena jbt... Dobivam u pp "molim te samo mi nesto nadi, nije bitna lokacija, izgled, cijena..." nije tako samo u VZNe bi rekao da utjece, Mislim da jako jako puno ljudi niti zna za ovaj forum ni za EGE. PO ce uvijek imati posla isto kao i EGE. Jednog i drugog fali zapravo.
odi jenput na vz podrucje i napravi ko bingo.... jedan ticket 100kn broj ticketa po glavi neograničena pobjednik dobiva jeb (naravno stavis i minimalni broj prije nek izvlacis^^)Kronicno fali zena jbt... Dobivam u pp "molim te samo mi nesto nadi, nije bitna lokacija, izgled, cijena..." nije tako samo u VZ
Ne treba.... Ne znam kud cu s parama u zg... Kod vas samo u toplice...odi jenput na vz podrucje i napravi ko bingo.... jedan ticket 100kn broj ticketa po glavi neograničena pobjednik dobiva jeb (naravno stavis i minimalni broj prije nek izvlacis^^)
para samo takva
koga nas?Ne treba.... Ne znam kud cu s parama u zg... Kod vas samo u toplice...
Pa fali, to je cinjenica, nebitno kojih i kakvih. Fali nam ponude. Potraznja je ogromna. I ne mozete vas par to sve ishendlati uz vasu najbolju volju.Kronicno fali zena jbt... Dobivam u pp "molim te samo mi nesto nadi, nije bitna lokacija, izgled, cijena..." nije tako samo u VZ
Vas Varazdinaca... Sveti Martin vam dobro izgledakoga nas?
Bok sombi..bok sigi bok ostali
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|