Sisata i guzata
Well-known member
Jos nisam, tek otkrivamMa ti si mlada otkad si kurac otkrila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos nisam, tek otkrivamMa ti si mlada otkad si kurac otkrila
To je bilo prije nego li je tražila prosječnu hrvatsku plaću za sat vremenaAhaaa , Bonica - super tetka , jako lijepa sjećanja imam na nju . Ali ja sam ju upoznao još na Smokvi , to su bila druženja uz večere i svijeće .
Sorry.E da... Kozjak... Spavas!!!
Nije ja u pp provjerio...Cobra, jesi li gay, sorry?
Ma naći ćeš neki koji ti se sviđa, ne brini. Ne znači da si gay, sorry.Jos nisam, tek otkrivam![]()
Kaj ti je to frende ? Lijepo ti pitaj Ljubu Rojsa , ako si peder , reci javno da si peder, nije to nikakva sramota danasCobra, jesi li gay, sorry?
Jesam pomalo..danas me napalio video one latineSorry.
Sisata, jesi li ti lezba? Sorry.
Eto ti sad na.
Taj tik tok. Ima nekih okej sto snimaju, al od nekih me glava zaboli padne mi IQ za 300.A ja sam otkrila Tik tok... Postajem sve mladja![]()
Cobra, daj par riječi o famoznoj Cristalky iz tvog kuta...Ahaaa , Bonica - super tetka , jako lijepa sjećanja imam na nju . Ali ja sam ju upoznao još na Smokvi , to su bila druženja uz večere i svijeće .
I mene. Nagovaram ju da dođe u Zagreb. Javim ti kad je u gradu da možeš napisati recenzijuJesam pomalo..danas me napalio video one latine![]()
Počelo ih je dosta dolaziti, rutinska provjera. Onda jesi ili nisi? Sorry.Kaj ti je to frende ? Lijepo ti pitaj Ljubu Rojsa , ako si peder , reci javno da si peder, nije to nikakva sramota danas![]()
Nemam dozvolu za recenzijuCobra, daj par riječi o famoznoj Cristalky iz tvog kuta...
Jel pise da prima oboje?? I muskarce i zene??I mene. Nagovaram ju da dođe u Zagreb. Javim ti kad je u gradu da možeš napisati recenziju![]()
Imaš, ja sam najstariji i slobodno piši.Nemam dozvolu za recenziju![]()
Piše da prima samo muške, ali nemoj da te to demotivira. Keš je najbolji lubrikant.Jel pise da prima oboje?? I muskarce i zene??
Jel ćeš da platiš za sex?Jel pise da prima oboje?? I muskarce i zene??
Evo priznajem , peder sam isto kao i Ćiro . Vikali su mi uvijek na nogometu Cobra , pederuuuu, jebemo ti oca i tako to, te ružne riječi , Ali majku mi nisu spominjaliPočelo ih je dosta dolaziti, rutinska provjera. Onda jesi ili nisi? Sorry.
U Galeriju dođu i solo cure, kao što je ova o kojoj je pisana recenzija. Dakle, ne znači nužno da tu i tamo ne zaluta neka dobra.Čitam recenzije i zanimljiva mi ekipa odu u galeriju tamo a znaju da je na lošem glasu i onda kaže znam da je na lošem glasu, al moram probat.
A Ajduka sam punio mrezu ko Bonicu u guzuEvo priznajem , peder sam isto kao i Ćiro . Vikali su mi uvijek na nogometu Cobra , pederuuuu, jebemo ti oca i tako to, te ružne riječi , Ali majku mi nisu spominjali![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|