A Ajduka sam punio mrezu ko Bonicu u guzuEvo priznajem , peder sam isto kao i Ćiro . Vikali su mi uvijek na nogometu Cobra , pederuuuu, jebemo ti oca i tako to, te ružne riječi , Ali majku mi nisu spominjali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Ajduka sam punio mrezu ko Bonicu u guzuEvo priznajem , peder sam isto kao i Ćiro . Vikali su mi uvijek na nogometu Cobra , pederuuuu, jebemo ti oca i tako to, te ružne riječi , Ali majku mi nisu spominjali
Al kolko vidim sve koje su vezane uz galeriju uglavnom štopajuU Galeriju dođu i solo cure, kao što je ova o kojoj je pisana recenzija. Dakle, ne znači nužno da tu i tamo ne zaluta neka dobra.
Da, ova ekipa koja regularno ordinira po galeriji nikad nije dobila pozitivnu recenziju..Al kolko vidim sve koje su vezane uz galeriju uglavnom štopaju
Čist račun duga ljubav. Hvala na odgovoru.Evo priznajem , peder sam isto kao i Ćiro . Vikali su mi uvijek na nogometu Cobra , pederuuuu, jebemo ti oca i tako to, te ružne riječi , Ali majku mi nisu spominjali
Po prvi put u zivotu.... Zanima me koji je osjecaj....Jel ćeš da platiš za sex?
Pripremi 100e i pokažem tiPo prvi put u zivotu.... Zanima me koji je osjecaj....
Ja idem u galeriju... Odnosno preselit cu se tamo za par mjeseciČitam recenzije i zanimljiva mi ekipa odu u galeriju tamo a znaju da je na lošem glasu i onda kaže znam da je na lošem glasu, al moram probat.
Aha... Al ja bi zenu. Da mogu rec da se bavim ovim sportom..Pripremi 100e i pokažem ti
Frende, kurva je kurva. Ak je moje tijelo na prodaju, ne znači da sam išta manje vrijedan od curka iz nove galerije..Aha... Al ja bi zenu. Da mogu rec da se bavim ovim sportom..
Ma nisi... Ali znas ono.. Idem u kurvanje u novu galeriju.. Uzbudenje i to..Frende, kurva je kurva. Ak je moje tijelo na prodaju, ne znači da sam išta manje vrijedan od curka iz nove galerije..
Gle kozjak stavioJa idem u galeriju... Odnosno preselit cu se tamo za par mjeseci
Ma ti si običan drkaroš i sakupljač slika! Ne bi dobro prošla kod Marije..Ma nisi... Ali znas ono.. Idem u kurvanje u novu galeriju.. Uzbudenje i to..
Sakupljac slika jesamMa ti si običan drkaroš i sakupljač slika! Ne bi dobro prošla kod Marije..
Ja ti radim outcall, 20 € i popijem kolko mogu...Ma nisi... Ali znas ono.. Idem u kurvanje u novu galeriju.. Uzbudenje i to..
Gay je seksualna orijentacija , a peder je filozofska klasifikacijaČist račun duga ljubav. Hvala na odgovoru.
Jbt.. Imas manju tarifu od olivere..Ja ti radim outcall, 20 € i popijem kolko mogu...
Ima u tome neštoGay je seksualna orijentacija , a peder je filozofska klasifikacija
Skup najamAl kolko vidim sve koje su vezane uz galeriju uglavnom štopaju
Na nemoćnima se izivljavaš, nisi neka faca. Aj napravi recenziju o Sisatoj i guzatoj kad si boss.A Ajduka sam punio mrezu ko Bonicu u guzu
Nis od togaNa nemoćnima se izivljavaš, nisi neka faca. Aj napravi recenziju o Sisatoj i guzatoj kad si boss.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|