Ne bih se baš složio da je Bonnie nemoćna. Mislim da je ona među većim bossovima na našoj sceni.. Na ljestvici od Pantere do Bonnie.Na nemoćnima se izivljavaš, nisi neka faca. Aj napravi recenziju o Sisatoj i guzatoj kad si boss.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se baš složio da je Bonnie nemoćna. Mislim da je ona među većim bossovima na našoj sceni.. Na ljestvici od Pantere do Bonnie.Na nemoćnima se izivljavaš, nisi neka faca. Aj napravi recenziju o Sisatoj i guzatoj kad si boss.
O njoj mogu roman napisati , ali se bojim da ćete me onda početi mrzitiNa nemoćnima se izivljavaš, nisi neka faca. Aj napravi recenziju o Sisatoj i guzatoj kad si boss.
Na Ajduk sam mislija...Ne bih se baš složio da je Bonnie nemoćna. Mislim da je ona među većim bossovima na našoj sceni.. Na ljestvici od Pantere do Bonnie.
Ova sto ne znas koja je je br 1Ne bih se baš složio da je Bonnie nemoćna. Mislim da je ona među većim bossovima na našoj sceni.. Na ljestvici od Pantere do Bonnie.
Kaze da ima materijala za " Rat i mir "Nis od toga
Samo EMA , nekada u Aleji pomoraca , samo me ona razoružala do daske i nekoliko Makedonki i Bugarki , ali to pripisujem ljutoj papričiciNe bih se baš složio da je Bonnie nemoćna. Mislim da je ona među većim bossovima na našoj sceni.. Na ljestvici od Pantere do Bonnie.
Ma jokKaze da ima materijala za " Rat i mir "
stojim na igralištu, dijete mi glumi kaskadera sa biciklom, ima mušica pun kurac, mamica slabo i još ne znam o čemu pričate..koji jebeni br 1.Ova sto ne znas koja je je br 1
Ne smijem ti rec... Samo plovak zna sve moje tajnestojim na igralištu, dijete mi glumi kaskadera sa biciklom, ima mušica pun kurac, mamica slabo i još ne znam o čemu pričate..koji jebeni br 1.
Znam samo da si ti petica. Mislim na košaricu.Ova sto ne znas koja je je br 1
Onda i uslugu na trebaš prilagoditi.Btw... Nasla sam vec stan na novoj galeriji.. Da gleda prema prometnici.. Staklena terasa
Svakoj posalji kao Ventura "bok, zelis li gledati zalazak sunca"Oglasnik pao na sat vremena, a meni već jaja poplavila. Moram ić po instagramu tražit jebulje.
KrivoNe smijem ti rec... Samo plovak zna sve moje tajne
Jel to Venturi daleko?Btw... Nasla sam vec stan na novoj galeriji.. Da gleda prema prometnici.. Staklena terasa
Skup najam okej, al gle da im ja iznajmljujem mogle bi se samnom dogovorit za malo jeftinije i do 50%, al onda bi morale jedan kvalitetan gfe imat , pusenje itd. To požurivanje ko da si na utrkama , a raissa Nezz kolko je plaćala stanove po centru zg, al nije požurivala npr, a ove nisu centar i pozurujuSkup najam
Iz moga iskustva, više pali "bok, želiš jedva hodati ujutro?"Svakoj posalji kao Ventura "bok, zelis li gledati zalazak sunca"
Je, rekao je da mora palit navigacijuJel to Venturi daleko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|