Sisata i guzata
Well-known member
Aa.. Nije to ta...Pa Lady D. , D je prvo slovo njezinog imena . Pa neka bude Lady D.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aa.. Nije to ta...Pa Lady D. , D je prvo slovo njezinog imena . Pa neka bude Lady D.
O kojoj ti pričaš Sig? Dobiš recenziju za informacijuAa.. Nije to ta...
Samo mi nemoj Doris podvalitO kojoj ti pričaš Sig? Dobiš recenziju za informaciju
O onoj sa 9000 i nesto pratitelja...O kojoj ti pričaš Sig? Dobiš recenziju za informaciju
Ok, oglas je nevažeći , ne mogu vidjeti slike . Mellani ??? Možda , cura je poznata kao Ema i svima se tako predstavlja. Inače slike u linku koji sam ja stavio su njezine, što je prava rijetkost , lijepo tijelo, lijepo izgleda, guza, cice , noge vrhunske .Moderator
Moderator
Urednik
Ema - Stenjevac , mislim da se pisalo o njoj . Njezine su slike . Sada je u Španskom blizu tržnice . Klasika 400/600 . Oral bez.
Ova pod brojem 2
Draga, ja instagrama nemam, a jedini pratitelji koje priznajem su oni u živici s dalekozorom. Morat ćeš bit malo preciznija.O onoj sa 9000 i nesto pratitelja...
Ma znam , zena puna slika po internetu ko Lady GagaCobra ova pod 3 nije nikakva instagramusa..
Pa pise njezine su slike... Bilo je da je njezna, da ne voli grubosti, da ga pusi samo pri vrhu...Ok, oglas je nevažeći , ne mogu vidjeti slike . Mellani ??? Možda , cura je poznata kao Ema i svima se tako predstavlja. Inače slike u linku koji sam ja stavio su njezine, što je prava rijetkost , lijepo tijelo, lijepo izgleda, guza, cice , noge vrhunske .
Ali ovo što si sad kopirala , nije recenzija , samo informacija o cijeni i wtf - oral bez. Jel se tako pišu recenzije na ovom forumu ?
Kako tko. Recimo @Plovak1990 piše fantastične i detaljne recenzije, a uglavnom je i rečenica dvije o cijenu i utisku bolja nego potpuni nedostatak informacija.Ok, oglas je nevažeći , ne mogu vidjeti slike . Mellani ??? Možda , cura je poznata kao Ema i svima se tako predstavlja. Inače slike u linku koji sam ja stavio su njezine, što je prava rijetkost , lijepo tijelo, lijepo izgleda, guza, cice , noge vrhunske .
Ali ovo što si sad kopirala , nije recenzija , samo informacija o cijeni i wtf - oral bez. Jel se tako pišu recenzije na ovom forumu ?
Crna kosa... Taman ten..Draga, ja instagrama nemam, a jedini pratitelji koje priznajem su oni u živici s dalekozorom. Morat ćeš bit malo preciznija.
Opet o sebi pišeš?Crna kosa... Taman ten..
Fileri u usnama...Opet o sebi pišeš?
Dobre sise i prava humanitarka?Fileri u usnama...
Ma znas... Hahahhahah sad sam ko ve turaal ne znam kako da ti opisem.. Bio je oglas ali ga vise nema.. Sad je na egeDobre sise i prava humanitarka?
E ti znas.. Tebi sam poslalaVoli alkohol, životinje i općenito sve što vole mladi?
ona nije "mlada".... sama veli da je u glavi vec prema gerijatrijiVoli alkohol, životinje i općenito sve što vole mladi?
Da barem postoji način kako da se kopira link s ege-aMa znas... Hahahhahah sad sam ko ve turaal ne znam kako da ti opisem.. Bio je oglas ali ga vise nema.. Sad je na ege
Gdje to piše? Gledam Recenzije Zagreb , nema ništa .Pa pise njezine su slike... Bilo je da je njezna, da ne voli grubosti, da ga pusi samo pri vrhu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|