Sisata i guzata
Well-known member
Ja sam multitaksing... 3 u. 1...kad pa stignes sve to uz to kad si tu zadnjih sati attention whore skupa s ventyem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam multitaksing... 3 u. 1...kad pa stignes sve to uz to kad si tu zadnjih sati attention whore skupa s ventyem
pa si probala s 3?Ja sam multitaksing... 3 u. 1...
Da , al nisu bas htjeli slat . Jedan je poslao od 50 kn i to iskorišten bon . Slao stalno sliku kurca ,neki oko 8 bio u erekciji, i napisao popuši mi pa sam mu iz zajebancije napisao nema se tu sta pusit. Pa se uvrijedio i block me. Poanta price ne vjeruj ženskim nickovima na smokvisi skupljal i bonove?
Sutra ću manje, koji kompliment i tako to26 dosad... Rekao je da je ta zadnja da me ne plasi, kao da me vec nije dovoljno uplasio
Ne... Ja sam fino djevojce...pa si probala s 3?
Ajd probaj kao Marijole... Eee... To da vidimSutra ću manje, koji kompliment i tako to
Di si mene tu ugurao medu njih jadan ne bioKombinacija. Crna pantera, Sig , Marija , neka Latina sisata, i neka još sisata s plavog nebitno. 5 taman za onu fantaziju leonardovu, al bojim se ja da bi nakon 2 minute svršio. 4 sisate , za panteru kolko sam vidio oglas ne djeluje da je bas disata, al nebitno to je 10 sisa 5 pica . Samo se nadam da bi moglo vise svršavanja . 3500 kn bi mi sam trebalo za tu fantaziju . Svaka bi dobila 100 kn bakse još. Ništa čekam donacije.Prodao bi ja bubreg al taj je natopljen potocima alkohola od prije 3 godine dok mi alkohol bio zanimljiv, a onda se opametio, pa mi sad sise i picka sam zanimljiva . Tako da nisam siguran jel to isplativo prodat
Nakon one kave nisam sav svoj
Zašto ne. Uvijek treba imat neku provjerenu za egzibicijeDi si mene tu ugurao medu njih jadan ne bio
Probat ću nešto smislitAjd probaj kao Marijole... Eee... To da vidim
E nisam vas pratila... Moram se spremat za susret plus pazit se venture...sigi kaj velis na novog poslovnog suradnika? NDA ugovor se podrazumijeva
Sram te bilo....Ja sam multitaksing... 3 u. 1...
Kad shvacate sve vulgarno...Sram te bilo....
Kad ces se vise umorit od pitanja i otic jebat nesto?Ajd probaj kao Marijole... Eee... To da vidim
Evo za 2 sata al necu ja jebat vec ce meneKad ces se vise umorit od pitanja i otic jebat nesto?
Ajde, mozes ti bolje...Evo za 2 sata al necu ja jebat vec ce mene
dobro pitanjeA koji si ti k.... ?
Ja sam multitaksing... 3 u. 1...
Sig kad ulovis vremena ajde budi dobra cura kakva jesii odgovori mi nesto lijepo u pp. I nemoj mi sad napisat, nesto lijepoEvo za 2 sata al necu ja jebat vec ce mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|