Patak
Well-known member
Ti si prirodno lijepa pa ču uštedjeti na Plastičnim troškovimaSta ces ti ic, valjda ces meni platit... Sise, dupe, lifting, botox...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si prirodno lijepa pa ču uštedjeti na Plastičnim troškovimaSta ces ti ic, valjda ces meni platit... Sise, dupe, lifting, botox...
Ma i kad ti Padnu sise sa tobom do krajaNaravno...podizanje,zatezanje....jbg godine idu...
Ne moze to tako... Ja ne zelim da kaskam za tobom... Bice me sramota... Ti napirlitan utreniran momak a ja raspala gilfica...Ma i kad ti Padnu sise sa tobom do kraja
Polako... Nemoj da te unisti ambicija...Dobro Moja virtualna GFE idem nam zaraditi jedno dvjestotinjak kunica pusica
Napirlitan ko prava Patka ali tvoja Patka samo i BožjaNe moze to tako... Ja ne zelim da kaskam za tobom... Bice me sramota... Ti napirlitan utreniran momak a ja raspala gilfica...
Jedva čekam da koju minutu zabušavam ne brini ljubavi samo par sjedih imam hehePolako... Nemoj da te unisti ambicija...
kad uzme 200 kunića pa pjevat će ti onu pjesmu "gde si bila kad sam bio nitko"Polako... Nemoj da te unisti ambicija...
Nemoj.. Nabijas mi komplekse...Jedva čekam da koju minutu zabušavam ne brini ljubavi samo par sjedih imam hehe
Ne dramatiziraj ko torta si slatka Glumica hahaNemoj.. Nabijas mi komplekse...
I onda kad ti se javiSve si razmisljam ici u zigola i stavit lijepo oglas ko Marija kako ona stavi da ne pusi starom didi tako ću ja nešto u stilu primam isključivo žene do 60 godina. Stare babe ne jebem
Ma uopce nije istina, kod vecine njih ces dobiti bogati paket za tu lovu od ljubljenja, pusenja bez kondoma, sex kako god zelis i ako uzmes sat vremena 2 svrsavanja. Za 1300 kn. Ako zelis anal ili ostale egzibicije budes platio jos dodatno da. No gle imas uvijek kod Marije pusenje od 5 do 20 min za 300 knUfff zavrti mi se u glavi kad vidim te nadoplate, aj da je početna cijena ~180 eura ko kod ovih Brazilki, ali te s nadoplatom obično startaju s 250
A šta ako je ocu ženit. Ko Ventura (kad mi posalje bon pustim ga na miru prije jok) kolko to para kako to mogu realiziratI onda kad ti se javi
Ma uopce nije istina, kod vecine njih ces dobiti bogati paket za tu lovu od ljubljenja, pusenja bez kondoma, sex kako god zelis i ako uzmes sat vremena 2 svrsavanja. Za 1300 kn. Ako zelis anal ili ostale egzibicije budes platio jos dodatno da. No gle imas uvijek kod Marije pusenje od 5 do 20 min za 300 kn
Ako se javi posaljem ju frendu babojebcu, a meni može platit nije problemI onda kad ti se javi
Ma uopce nije istina, kod vecine njih ces dobiti bogati paket za tu lovu od ljubljenja, pusenja bez kondoma, sex kako god zelis i ako uzmes sat vremena 2 svrsavanja. Za 1300 kn. Ako zelis anal ili ostale egzibicije budes platio jos dodatno da. No gle imas uvijek kod Marije pusenje od 5 do 20 min za 300 kn
Ako je hoces zenit, najbolje ona stara metoda prolazi, toljagom po glavi i za kosu je odvuces doma.A šta ako je ocu ženit. Ko Ventura (kad mi posalje bon pustim ga na miru prije jok) kolko to para kako to mogu realizirat
Ma tu sam, radimEto čim nema sig u ovoj birtiji grobna tiša
Tako treba. Rad rad i rad i disciplina i red, a ne se samo zajebavat po forumu .Ma tu sam, radim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|