Patak
Well-known member
Ma para ko blata frende hahaPrimi se posla Patak pa ce bit i para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma para ko blata frende hahaPrimi se posla Patak pa ce bit i para.
Nego morat ču da oglas da nudim GFE kuhanja juhe iz kesicePrimi se posla Patak pa ce bit i para.
Da jučer mi srednji šef baš spomenuo da hoče sto posto hahaPrimi se posla Patak pa ce bit i para.
Njemu ide u zivotuJa da rmpam ko budala a on kod Sigice dok ja štedim za.brufene i kremice voltarene deep relif.itd.Ah
Pa normalno da mu ide život ni njemu nije staoNjemu ide u zivotu
Aha. Prema onome koji mi se svidja... Ne nudim ti ja to u ponudi... Kod mene #samoiskrenoSigica nudiš i ti.usluge te GFE
Oženit ču te onda kad dobijem na eurojackpotu ali imat čes određen iznos za šopingiranjeAha. Prema onome koji mi se svidja... Ne nudim ti ja to u ponudi... Kod mene #samoiskreno
Ti bi meni limitirao... E nece moci...Oženit ču te onda kad dobijem na eurojackpotu ali imat čes određen iznos za šopingiranje
Pa onda za tebe idem i na plastične operacije ako treba No Patak ti se sviđa već pa ne moram u krediteAha. Prema onome koji mi se svidja... Ne nudim ti ja to u ponudi... Kod mene #samoiskreno
Ooooo la laTi bi meni limitirao... E nece moci...
Sta ces ti ic, valjda ces meni platit... Sise, dupe, lifting, botox...Pa onda za tebe idem i na plastične operacije ako treba No Patak ti se sviđa već pa ne moram u kredite
Još veče siseSta ces ti ic, valjda ces meni platit... Sise, dupe, lifting, botox...
Naravno...podizanje,zatezanje....jbg godine idu...Još veče sise
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|