Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nisi išao s njim pa jebali babu skupa.Ma zna sve. Al znam šta bi moglo bit. Sad se sjetio sti je on mene tražio u subotu da ga navečer vozim u Karlovac , a ja ga poslao u lijepi kurac. Jer je htio da ga vozim da on obavi nes vjv jebe babu pa ga vratim u zg i reko sam mu ako platiš okej , ako ne vozi se sam. I Posvađali se i od ned ne priča samnom. Ko ga jebe ne mora . Bar ću se odmorit od njega. I sam je reko da sam Juda ali nije se izjasnio koji i sad ja imam krizu Identiteta ne znam koji sam Juda
I sracko je kak je bio moralna podrška i strahovao da će ga policija privest dok sam ja davno jebavo tamo
Jel to neki mladenacki bunt ala 16 godina
Hocu... Ako si bogatHej Sig hočeš biti moja prijateljica sa povlasticom haha
naravno.... ponovno me lovi moram nadoknadit tvoju zrelostJel to neki mladenacki bunt ala 16 godina
Jel se važi bogatstvo duhom?Hocu... Ako si bogat
Pa za uzvrat ti vikendom čuvam mace hahaHocu... Ako si bogat
Cuva ih royal cat hotel ako se bas mora..Pa za uzvrat ti vikendom čuvam mace haha
Sigica si bila u shopinguCuva ih royal cat hotel ako se bas mora..
Jesam... Stikle, i dvije haljine bijela i crvena, i hrpa kozmetike...Sigica si bila u shopingu
Haljine YuppiJesam... Stikle, i dvije haljine bijela i crvena, i hrpa kozmetike...
Sve kafane, svi restorani i pojedini butici.. E i zoo city za mackeSig ja mislim da bi ova birtija od sobe bankrotirala da nema tebe
Nije to je skupina milf od 60+ babeŠta nisi išao s njim pa jebali babu skupa.
Vjerojatno je u tvom svijetu baba ona od 40.
A jbg to na wapu je slika za javnost...Bez šminke si mi simpa haha
Na zivu muziku nemoj ni slucajno... Ili ponesi samo nuzno kesa, bez kartica i slSa tobom nije za iči po birtijama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|