Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu ali ne tu... To je privatna stvarSigica hočeš večeras obuči haljinu
ma dobro ti češ platiti nego več vidim kako te gledaju hahaNa zivu muziku nemoj ni slucajno... Ili ponesi samo nuzno kesa, bez kartica i sl
A lisice, pendrek stetoskop kutija prve pomoći , defibrilator. Jesi to kupila za roleplay igriceJesam... Stikle, i dvije haljine bijela i crvena, i hrpa kozmetike...
Pa imaš moj broj haha ne moraju atributi u prvi plan malo šira haljinaHocu ali ne tu... To je privatna stvar
Sutra cu...A lisice, pendrek stetoskop kutija prve pomoći , defibrilator. Jesi to kupila za roleplay igrice
Samo shvatanja su siroka.. U ormaru nistaPa imaš moj broj haha ne moraju atributi u prvi plan malo šira haljina
Ma kupit če tebi Patak jednu haljinuSamo shvatanja su siroka.. U ormaru nista
Ne mogu.. Pa da nas vide zajedno sta ti jeSig mogla bi me izvest malo po Zg ne škrtari sa socijalnim slučajevima
Pa ima da puknu napola Takva bomba uz Patka hahaNe mogu.. Pa da nas vide zajedno sta ti je
Šta će joj pokomeni. Ionako joj se sigurno javljaju svi koji se tek registriraju a gorji su od pokemonaSig ti slobodno možeš i pokemone skupljat počet
Sramota me lavovaidemo u zoo.dugo nisam bio jedno 30 god još od Pionira
Jel još ima zoo u Zg hahaSramota me lavova
Ne spominji mi zoo...Jel još ima zoo u Zg haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|