Sisata i guzata
Well-known member
I drugi putEto uništila mi Pauzu Odoh Kissiči
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I drugi putEto uništila mi Pauzu Odoh Kissiči
A snimka vaganja?Patak brate nova profilna opet
Eee jbg to sam zaboravilaA snimka vaganja?
Racunajte da sam kao prije... Nisam bila nesretna dovoljno ovih dana...Eee jbg to sam zaboravila
Trudim se misliti negativno, izlagati se stresu i sto vise plakati... Ali nece me pa nece.... A zaista gubim kg jedino kad sam iskreno nesretna...Ma koga briga za kilažu, bilo nam zanimljivo pratiti sam proces.
Savršena ali stalno mi na pameti haljina nekaPatak brate nova profilna opet
A zar je bitna vaga?Eee jbg to sam zaboravila
Sta je prazna birtija...A zar je bitna vaga?
A zahvaljujemSigica tebi sve dobro stoji ne dramatiziraj
Sig a da napravimo neku izlozbu s tvojim slikama proflilnim Danas si ih podosta izmjenjalaPatak brate nova profilna opet
Jelda da je uzbudljivo... Jos da otvoris instagram...Sig Zarazila si me tim nekim modnim čudesima surfam cipele i haljine Svašta
Cek malo, Zagreb ima Modnog Mačka, al zato mi na ovom forumu imamo Modnog Patka aahahahahahahahaahahaahahahhaahaaahahahahh umireeeeeeeeem ovo je vrh svegaJelda da je uzbudljivo... Jos da otvoris instagram...
Pa vjerovatno ono ti si žena A mene moda ne zanima odkad te znam počeo sam surfati Cipele Svašta Ne otvaram ništaJelda da je uzbudljivo... Jos da otvoris instagram...
Ti si sveHaha
Pa vjerovatno ono ti si žena A mene moda ne zanima odkad te znam počeo sam surfati Cipele Svašta Ne otvaram ništa
Neka, neka. ... Slozit cemo mi i tebi kombinaciju....Haha
Pa vjerovatno ono ti si žena A mene moda ne zanima odkad te znam počeo sam surfati Cipele Svašta Ne otvaram ništa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|