Sisata i guzata
Well-known member
Pa jel pisalo visok? Nije..sta si ti komplicirana... ni sama se nemres dogovorit... di su svi oni uvjeti od neki dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel pisalo visok? Nije..sta si ti komplicirana... ni sama se nemres dogovorit... di su svi oni uvjeti od neki dan
18+ je dio fizikalijePa jel pisalo visok? Nije..
Zbogom!ako mi se sta desi bit češ kriv plačem
ja sam kriva uvijek po tebi
a vi vrijađate
zbogom
Eto kako sam ja skromna zena...18+ je dio fizikalije
adioZbogom!
Mozart je premlad za tebebar na xhamsteru imam podršku...Mozarte jebi druge žene bok
Tako je!za ljubav godine nisu bitne !!!
Financijski sam ja jako dobro proso jer nisam potrosio ni kune, a bile su bome dobre i bile su mojih godina. Izlazak i malo alkohola je sve sredilo tako da nemam potrebe trosit pare na oglasnikuse.adio
pohvali se koje si jebao žene malo
Hvala ti ventura, s ovim komentarom si ubo u sridu! Alkar Ventura +3Mozart je premlad za tebe
onda ne gledaj oglase višeFinancijski sam ja jako dobro proso jer nisam potrosio ni kune, a bile su bome dobre i bile su mojih godina. Izlazak i malo alkohola je sve sredilo tako da nemam potrebe trosit pare na oglasnikuse.
Ne mogu, placem. Povrijedila si me s ovim. Uskracujes mi pravo da gledam oglase.onda ne gledaj oglase više
pital bi te ak si za al znamo da nema smislaOd jagode
Hoćeš da mu stavim neku poruku u potpis?E da jel ti pisao?
Mene je iznenadilo koliko je bezobrazan....ah što su danas svi u kurcu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|