Kozjak Dida
Well-known member
Piše 177 cm a to je maximalno 174 kad je bos i kad ga Sombi mjeri po zanatu.Cak znas i koliko je on visok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše 177 cm a to je maximalno 174 kad je bos i kad ga Sombi mjeri po zanatu.Cak znas i koliko je on visok
Ma ne brate, ne zelim nikome zlo, samo ljubav ❤Nedaj se pobješnjeli makše, nisi ti picka, reci ponosno da si 192. Mos sombreru jest s glave a on ti ga stojecki moze poduckat
Bas tako!pa nije ,ja sam niska i nekima to smeta nek se jebu
Nisam opterećen time koliko misliš. To je bila zajebancija s Marijoleom.Ana 23 hajde kazi Ventiju da visina nije vazna...
Ne vjerujem ja, ti samo krivis muskeako bude loša recenzija za mene znajte nisam kriva išao je svojom voljom
Naravno... Svako odgovara za sebe...ako bude loša recenzija za mene znajte nisam kriva išao je svojom voljom
pa vi samo znate žene vrijeđati i tko mi se javio ti koji nisi došao kod mene nikadaNe vjerujem ja, ti samo krivis muske
E da jel ti pisao?Nisam opterećen time koliko misliš. To je bila zajebancija s Marijoleom.
A trebao je da bude otac tvoga sina...pa vi samo znate žene vrijeđati i tko mi se javio ti koji nisi došao kod mene nikada
Pa s obzirom da stalno pljujes po muskima malo se i zapitajpa vi samo znate žene vrijeđati i tko mi se javio ti koji nisi došao kod mene nikada
ne pljujem ja po nikomuPa s obzirom da stalno pljujes po muskima malo se i zapitaj
Evo ti ga na…. Bas uzivas u ovomeA trebao je da bude otac tvoga sina...
To Ana ljubi te Patakpa nije ,ja sam niska i nekima to smeta nek se jebu
ako mi se sta desi bit češ kriv plačemPa s obzirom da stalno pljujes po muskima malo se i zapitaj
Prevario si je... A krofne ti spremila...Evo ti ga na…. Bas uzivas u ovome
sta si ti komplicirana... ni sama se nemres dogovorit... di su svi oni uvjeti od neki danMeni je u poslu najvaznije da je osoba korektna i to sam vec pisala... Sve drugo je nebitno... I fizicki izgled mi nije ni privatno pri vrhu prioriteta... Vise sveukupna pojava
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|