Patak
Well-known member
Može i u simpa bonovimaTo i meni fali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i u simpa bonovimaTo i meni fali
Prema googlu sam viši od 60% muškaraca u AmericiSrednje možda u općoj populaciji, ali za tvoj profil mlađe klijentele je nizak...
Kolko si visokPrema googlu sam viši od 60% muškaraca u Americi
Meni je u poslu najvaznije da je osoba korektna i to sam vec pisala... Sve drugo je nebitno... I fizicki izgled mi nije ni privatno pri vrhu prioriteta... Vise sveukupna pojavaVentura je mrcina
Amerika je sirok pojam ali nije valjda da si isao to googlatisamo samopouzdanje privlaci venty...Prema googlu sam viši od 60% muškaraca u Americi
Pogotovo privat ☺Ma nije nizak... Ali zaista meni visina nista ne znaci ni kod klijenata ni privat... Ima vaznijih stvari..
Jel ti se ikad itko doso bunit i plakat doma i zalit seMeni je u poslu najvaznije da je osoba korektna i to sam vec pisala... Sve drugo je nebitno... I fizicki izgled mi nije ni privatno pri vrhu prioriteta... Vise sveukupna pojava
Bunit u vezi?Jel ti se ikad itko doso bunit i plakat doma i zalit se
Svog zivotaBunit u vezi?
Ja sam vjerovatno i niži od tebe al ova Sig baš preferira > 190 , imam osjećaj kad si tu da ništa nije važno deugo. Al to su iskonski instikti još od pećine...nema lijeka protiv toga.Prema googlu sam viši od 60% muškaraca u Americi
Nisam sad, prije sam to istraživaoAmerika je sirok pojam ali nije valjda da si isao to googlatisamo samopouzdanje privlaci venty...
Dolaze joj se bunit u svezi njenog života.Svog zivota
Malo viši od Mel GibsonaKolko si visok
Ionako sam brdjanka, sta cuJa sam vjerovatno i niži od tebe al ova Sig baš preferira > 190 , imam osjećaj kad si tu da ništa nije važno deugo. Al to su iskonski instikti još od pećine...nema lijeka protiv toga.
E to je taj stav patak!Patak ko đepna Venera
Cak znas i koliko je on visokMalo viši od Mel Gibsona
Mada ču kad zaradim u fušu ili kad ukradem susedu jedno 50kg jagoda kupit one cipele od Manskin sa eurovizije da budem večiE to je taj stav patak!
Jel sjevernoj ili južnoj ?Prema googlu sam viši od 60% muškaraca u Americi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|