Kozjak Dida
Well-known member
Naravno, ti padaš na leđa....A ne... Nisam ja od onih sto padaju na komplimente...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, ti padaš na leđa....A ne... Nisam ja od onih sto padaju na komplimente...
cinjenice nisu komplimentiA ne... Nisam ja od onih sto padaju na komplimente...
Samo ako me uspije oborit...Naravno, ti padaš na leđa....
Poslovne ekonomije i financije,al piši kući propalo ionako nmg nać posao đžaba se ja 3 godine patio s timJura koji faks? Jesi svršio?
Sa svojih 192 cm i 105 kg mislim da ne bi trebalo biti problem u obaranju i naravno da preduhitrim pametnjakovice i dovoljno cm dolje takodjerSamo ako me uspije oborit...
Pa tamo je bilo žena ko pljeve...ekonomija, da si stajao gol pred menzom jebavao bi 2 najmanje svaki dan...Poslovne ekonomije i financije,al piši kući propalo ionako nmg nać posao đžaba se ja 3 godine patio s tim
Ne podnosimo hvalisavce , ako ovako nastaviš , mogao bi na hlađenje .Sa svojih 192 cm i 105 kg mislim da ne bi trebalo biti problem u obaranju i naravno da preduhitrim pametnjakovice i dovoljno cm dolje takodjer
Moga bi ti malo smršavit.Sa svojih 192 cm i 105 kg mislim da ne bi trebalo biti problem u obaranju i naravno da preduhitrim pametnjakovice i dovoljno cm dolje takodjer
Posteno, slazem se, povlacim sve sto sam rekao, nema vise samopromocijeNe podnosimo hvalisavce , ako ovako nastaviš , mogao bi na hlađenje .
napiso bi ti koliki mi je body fat postotak al se ne smijem hvaliti. Pa cu samo uvaziti tvoj prijedlogMoga bi ti malo smršavit.
Jesi izmjerio možda IQ ?napiso bi ti koliki mi je body fat postotak al se ne smijem hvaliti. Pa cu samo uvaziti tvoj prijedlog
Znam znam, ovo je samo dobra podloga zar neDobre mjere, dobre... Ali mislila sam na drugacije "obaranje"....
Sta jest, jest...Znam znam, ovo je samo dobra podloga zar ne
pičkicaPosteno, slazem se, povlacim sve sto sam rekao, nema vise samopromocije
Meni ne smeta hahaPosteno, slazem se, povlacim sve sto sam rekao, nema vise samopromocije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|