a somy ne???Oldie se dobro drzi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a somy ne???Oldie se dobro drzi....
Ovo je potencijal za još 500 stranica.Bas si zloća Jasna Zločica
I somi...a somy ne???
A ne... Nisam ja od onih sto padaju na komplimente...Ovo je potencijal za još 500 stranica.
sad je kasnoI somi...
Ma neeee... Nismo tako mislili...pokopali me. haha super
i to 500 stranica do 16hOvo je potencijal za još 500 stranica.
To objašnjava puno stvari zašto mene 2017 nije htjela ona na faksu. Ja njoj komplimente ništa ona Da sam skinuo gaće možda bi je prije osvojio. Otkud ja znam možda je njoj bilo samo do seksa zašto se toga nisam sjetio, a ja mislio da je do mene i da joj se ne sviđam fizičkiA ne... Nisam ja od onih sto padaju na komplimente...
Ja sam posebna sortaali generalno da... Preuzmi inicijativuTo objašnjava puno stvari zašto mene 2017 nije htjela ona na faksu. Ja njoj komplimente ništa ona Da sam skinuo gaće možda bi je prije osvojio. Otkud ja znam možda je njoj bilo samo do seksa zašto se toga nisam sjetio, a ja mislio da je do mene i da joj se ne sviđam fizički
Pada na mercedesa i gospodina s cvijecemA ne... Nisam ja od onih sto padaju na komplimente...
Ja bi tog covjeka radije nazvo gospon fulirPada na mercedesa i gospodina s cvijecem
Ne, njega imam radiPada na mercedesa i gospodina s cvijecem
Bila je vec.. Ali si tad bio blokiranSig nova profilna
Da kasnim jedno mjesec dva uvijek po meni se satovi ne mogu naštimati očiglednoBila je vec.. Ali si tad bio blokiran
Jura koji faks? Jesi svršio?To objašnjava puno stvari zašto mene 2017 nije htjela ona na faksu. Ja njoj komplimente ništa ona Da sam skinuo gaće možda bi je prije osvojio. Otkud ja znam možda je njoj bilo samo do seksa zašto se toga nisam sjetio, a ja mislio da je do mene i da joj se ne sviđam fizički
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|