Kozjak Dida
Well-known member
Žao mi je.E da Kozjak, ispricala sam se ventiju ali to je sve... Tocka na odnos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je.E da Kozjak, ispricala sam se ventiju ali to je sve... Tocka na odnos.
Probaj rosè vino.Shvatio sam da crno vino loše utječe na mene. Prvo izaziva napaljenost, a nema cure da je mogu jebat pa da se smiri napaljenost drugo glava me boli od njega. Od bijelog vina me trbuh boli. Znaci zaključak vino nije za mene. Čisto ako počnem s nekim budalaštinama samo da se zna to još vino isparava od sinoć i govori umjesto mene.
PreporukaProbaj rosè vino.
Dosta mi alkohola za 2 tjedna danas će mamurluk izgleda pol dana držat .Probaj rosè vino.
kaj si ruzil s onim frendom od 4L?Dosta mi alkohola za 2 tjedna danas će mamurluk izgleda pol dana držat .
Konacno sam boravku ovdje dala pravi smisao...4 nova s foruma, ove koje znam odprije ne racunam... Ponosna sam na sebe
i koji je konacni target?Konacno sam boravku ovdje dala pravi smisao...
Ne vjerujem.4 nova s foruma, ove koje znam odprije ne racunam... Ponosna sam na sebe
10...izgubila sam 6 mjeseci uzalud.. Kasnimi koji je konacni target?
Samo sa temeLako je nac, treba probrat tu masu.
Koga znaš?4 nova s foruma, ove koje znam odprije ne racunam... Ponosna sam na sebe
Koje teme?Samo sa teme
I tu ih je bilo poprilicnoSamo sa teme
Jos stignesKoje teme?
jos ak pribrojimo i sve licnosti pojedinacaI tu ih je bilo poprilicno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|