Jura brate neide to tak...prednost imaju dame...damama sada gledam ...a guzva navalile uh..Šta kažu karte kad ću ja na lotu dobit neke veće iznose od 2m € na više ili eurojackpot svejedno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura brate neide to tak...prednost imaju dame...damama sada gledam ...a guzva navalile uh..Šta kažu karte kad ću ja na lotu dobit neke veće iznose od 2m € na više ili eurojackpot svejedno?
Jura, imam ti pastorku cca 24 - 28 , pusti mi ženu...Onda ja guzim njegovu pa smo izjednačeni
Taman za JuruJura, imam ti pastorku cca 24 - 28 , pusti mi ženu...
Cifre govore same za sebe...Moj je ozbiljan
Brzo bi Jura utekao...Taman za Juru
E pa napijem scenaristu i dok on shvati gdje je promjenim scenarijA neee, sam si rekao da ti dobijaš uloge samo onih koji gledaju kako drugi guze.
Ajde dobroJura, imam ti pastorku cca 24 - 28 , pusti mi ženu...
Daj promjeni scenarij ovog Vulkana ( Tommy Lee Jones ), ide mi na kurac svaki put isto završi...E pa napijem scenaristu i dok on shvati gdje je promjenim scenarij
Uh uh. Onaj scenarista Billy Ray. Ime prezgodnu ženu milfica taman za mene, a nisu mu ni kćeri loše.Daj promjeni scenarij ovog Vulkana ( Tommy Lee Jones ), ide mi na kurac svaki put isto završi...
Pitaj Kozjaka on je dijelio zaduženjaKo je ono tu pimp.. Jbt treba mi neka kolegica da mi nade..
Sta ce tebi kolegica tebe ima dovoljnoKo je ono tu pimp.. Jbt treba mi neka kolegica da mi nade..
Daj oglas. Jura može odraditi test.Ko je ono tu pimp.. Jbt treba mi neka kolegica da mi nade..
Kakav test?Daj oglas. Jura može odraditi test.
Prijemni.Kakav test?
Za što primjeni?Prijemni.
Da testiras moju kolegicuZa što primjeni?
Imam ja drugi test. Dovedi mi Lisu Ann, Lanu Rhodes i Miu Khalifu,ajd može i Kendra Lust i da vidim kojoj ću prvo svršit na sise . je Lana trudna znači bit će mlijeka,al mogao bi je i Bach otet vidim da se on u zadnje vrijeme počeo na trudnice palit
Kad Sig bude zapošljavala pripravnicu treba netko vidjeti što i koliko zna...ti si primjer prosječnog korisnika usluge...ako ih Bach ili Bobo idu ispitivati pobjeći će ravno u časne sestre...Za što primjeni?
Imam ja drugi test. Dovedi mi Lisu Ann, Lanu Rhodes i Miu Khalifu,ajd može i Kendra Lust i da vidim kojoj ću prvo svršit na sise . je Lana trudna znači bit će mlijeka,al mogao bi je i Bach otet vidim da se on u zadnje vrijeme počeo na trudnice palit
MožeDa testiras moju kolegicu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|