D
Deleted member 4720
Guest
Ma meni se nikud ne zuri. Polako ljudiEvo ga Sig novi ...pa vec hoce preko reda....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma meni se nikud ne zuri. Polako ljudiEvo ga Sig novi ...pa vec hoce preko reda....
To ti je mit i fotošop, samo uzivaj i ne daj seJa ne radim od proslog tjedna. Bojim se prolapsa
Problem je što ne handla...Hmmm pa dajem mira Sig, vidim da jedva hendla ovu nenormalnu potraznju a ona je ipak samo jedna.
Vidiš, ja bih prije rekao da su hetero i homo samo teoretski pojmovi koji ne postoje u praksi. Svakako da svatko ima svoje preferencije, no 100% heteroseksualna ili 100% homoseksualna osoba naprosto ne postoje.Nema toga ili si li ili si la, nema kod mene li la
To opet neka dvosmislena porukaZato venty ne pali svjetlo
Pa ne palis svjetlo dok jedes tresnjeTo opet neka dvosmislena poruka
?! Po čemu izvlačiš te zaključke? To što volim analnu stimulaciju i razne fetiše nema veze sa gay osobama. Ne palim se na muške.ti si gay?sorry
Pa kad ju je Bach isprepadoProblem je što ne handla...
Ja sam sto posto hetero osoba... Ni u snovima me zensko ne privlaciVidiš, ja bih prije rekao da su hetero i homo samo teoretski pojmovi koji ne postoje u praksi. Svakako da svatko ima svoje preferencije, no 100% heteroseksualna ili 100% homoseksualna osoba naprosto ne postoje.
A u pizzi se zna provući kobasa, narezana malo...Stari zakompiciro si sad malo, gay si ako volis kobasu a nisi ako volis pizzu
ma nemoj?Vidiš, ja bih prije rekao da su hetero i homo samo teoretski pojmovi koji ne postoje u praksi. Svakako da svatko ima svoje preferencije, no 100% heteroseksualna ili 100% homoseksualna osoba naprosto ne postoje.
Svaki put kad treba uci ja se sjetim one slikeProblem je što ne handla...
a ok?! Po čemu izvlačiš te zaključke? To što volim analnu stimulaciju i razne fetiše nema veze sa gay osobama. Ne palim se na muške.
Prihvaćam premisu, odbijam zaključakJa sam sto posto hetero osoba... Ni u snovima me zensko ne privlaci
hoce reci da je ona tvoja tresnjica i zato ju konzumiras u mrakuTo opet neka dvosmislena poruka
Objasniohoce reci da je ona tvoja tresnjica i zato ju konzumiras u mraku
Ja sam sto posto hetero osoba... Ni u snovima me zensko ne privlaci
Ko vezuv nakon erupcijeSvaki put kad treba uci ja se sjetim one slike
Pustite čovjeka na miru.ma nemoj?
Hvala ti, ja sam lijepo tebi odgovorio, posteno i pristojno. Laku noc sadaPustite čovjeka na miru.
U top sam ja formiJura, koja je slijedeća akcija u planu? Moraš biti u top formi kad dođeš na red kod Sigi. Jbt istrčavaš na San Siro a ne u Kustošiju...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|