Kozjak Dida
Well-known member
Jel bilo gušenja kod neopreznih posjetitelja?Ma jok![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bilo gušenja kod neopreznih posjetitelja?Ma jok![]()
Mislis stisne me za vrat pa iskoce sise?Jel bilo gušenja kod neopreznih posjetitelja?
Meni je jedna maserka rekla s kojom sam imao free sex, toliko si dobar da bi ja tebi trebala platiti@Jura
Znaš prije me mučilo kako je ženskoj ( plaćenoj ) bilo, jel svršila i slično i zapostavljao sam sebe...sad me boli briga, ja njoj plaćam da svršim...ako ona hoće nek plati mene...kako ti stojiš sa tim?
Zato venty ne pali svjetloJedem trešnje i zaključio sam da ih je najbolje konzumirati u potpunom mraku, kao i žene...ne znaš kako izgledaju a svejedno guštaš...kad je gotovo više te i tako nije briga...
Jok, jel njima trebalo umjetno disanje ako su zanemarili upozorenja i predugo ostali zaronjeni u bespućima Siginih sisa....Mislis stisne me za vrat pa iskoce sise?![]()
samo nemoj grist do pola da vidis da crvljiva...Jedem trešnje i zaključio sam da ih je najbolje konzumirati u potpunom mraku, kao i žene...ne znaš kako izgledaju a svejedno guštaš...kad je gotovo više te i tako nije briga...
Jok, jel njima trebalo umjetno disanje ako su zanemarili upozorenja i predugo ostali zaronjeni u bespućima Siginih sisa....
Dobra večer....Meni je jedna maserka rekla s kojom sam imao free sex, toliko si dobar da bi ja tebi trebala platiti![]()
Šta je bilo kad si se probudio?Meni je jedna maserka rekla s kojom sam imao free sex, toliko si dobar da bi ja tebi trebala platiti![]()
Dobra večerDobra večer....
Odmah u glavu Kozjak.. Bez dobro vecerDobra večer....
Platio joj masažu i otisao doma hahaahahahahaŠta je bilo kad si se probudio?![]()
Ovaj je novi.Dobra večer![]()
Pa njega ne treba pitati, vidi se na prvuE, a nikad nismo to Bacha pitali...
Večeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?Dobra večer![]()
Šta okolišaš, pitajVečeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?
kaj ti to predigra?Večeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|