Kozjak Dida
Well-known member
Jel bilo gušenja kod neopreznih posjetitelja?Ma jok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bilo gušenja kod neopreznih posjetitelja?Ma jok
Mislis stisne me za vrat pa iskoce sise?Jel bilo gušenja kod neopreznih posjetitelja?
Meni je jedna maserka rekla s kojom sam imao free sex, toliko si dobar da bi ja tebi trebala platiti@Jura
Znaš prije me mučilo kako je ženskoj ( plaćenoj ) bilo, jel svršila i slično i zapostavljao sam sebe...sad me boli briga, ja njoj plaćam da svršim...ako ona hoće nek plati mene...kako ti stojiš sa tim?
Zato venty ne pali svjetloJedem trešnje i zaključio sam da ih je najbolje konzumirati u potpunom mraku, kao i žene...ne znaš kako izgledaju a svejedno guštaš...kad je gotovo više te i tako nije briga...
Jok, jel njima trebalo umjetno disanje ako su zanemarili upozorenja i predugo ostali zaronjeni u bespućima Siginih sisa....Mislis stisne me za vrat pa iskoce sise?
samo nemoj grist do pola da vidis da crvljiva...Jedem trešnje i zaključio sam da ih je najbolje konzumirati u potpunom mraku, kao i žene...ne znaš kako izgledaju a svejedno guštaš...kad je gotovo više te i tako nije briga...
Jok, jel njima trebalo umjetno disanje ako su zanemarili upozorenja i predugo ostali zaronjeni u bespućima Siginih sisa....
Dobra večer....Meni je jedna maserka rekla s kojom sam imao free sex, toliko si dobar da bi ja tebi trebala platiti
Šta je bilo kad si se probudio?Meni je jedna maserka rekla s kojom sam imao free sex, toliko si dobar da bi ja tebi trebala platiti
Dobra večerDobra večer....
Odmah u glavu Kozjak.. Bez dobro vecerDobra večer....
Platio joj masažu i otisao doma hahaahahahahaŠta je bilo kad si se probudio?
Ovaj je novi.Dobra večer
Pa njega ne treba pitati, vidi se na prvuE, a nikad nismo to Bacha pitali...
Večeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?Dobra večer
Šta okolišaš, pitajVečeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?
kaj ti to predigra?Večeras je moja smjena, pa te moram pitati, može?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|