Kozjak Dida
Well-known member
Laku noć, kad budeš htio nešto novo reći mi smo tu. Nekada treba malo više vremena.Hvala ti, ja sam lijepo tebi odgovorio, posteno i pristojno. Laku noc sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć, kad budeš htio nešto novo reći mi smo tu. Nekada treba malo više vremena.Hvala ti, ja sam lijepo tebi odgovorio, posteno i pristojno. Laku noc sada
Nije to. Neš je drugo htjela reć, još ne znam što.hoce reci da je ona tvoja tresnjica i zato ju konzumiras u mraku
Pa to... Kuzis zajebanciju..Nije to. Neš je drugo htjela reć, još ne znam što.
I ovi sa Armenijom 1:1 su u top formi. Ne može to tako, imaš 2 prijateljske prije Sigi...Razvedenu i Šarmantnu? Može?U top sam ja formi
Lijepo je to znati, da imas uvijek nesto za osloniti se u ovim usamljenim vremenima.Laku noć, kad budeš htio nešto novo reći mi smo tu. Nekada treba malo više vremena.
Za razvedenu ceka recenziju... Juree jesi dobio?I ovi sa Armenijom 1:1 su u top formi. Ne može to tako, imaš 2 prijateljske prije Sigi...Razvedenu i Šarmantnu? Može?
Kozjak fenomenalno provodis pripreme....I ovi sa Armenijom 1:1 su u top formi. Ne može to tako, imaš 2 prijateljske prije Sigi...Razvedenu i Šarmantnu? Može?
Nisam.Za razvedenu ceka recenziju... Juree jesi dobio?
Da uhvatiti se za čvrsti oslonac zna biti važno...Lijepo je to znati, da imas uvijek nesto za osloniti se u ovim usamljenim vremenima.
A mene prodat daljena koji nacin, skupio para....sad sam odlučio. oporavio sam se od sigice. skupio nešto para i krećem u akciju
Kod Sigi?sad sam odlučio. oporavio sam se od sigice. skupio nešto para i krećem u akciju
Apsolutno su likovi koji jebu shemalle gay... Nema picke sa kurcem... Ili je picka ili kurac....Po mome skromnom shvaćanju, gejevi su oni jebači koji idu na shemale. Pa i sama riječ shemale znači "ona" je muško, prema tome ako te "ona" pali onda si gej.
A to što se ja palim na strapon nema veze sa gej potencijalom. Tu je riječ o podražaju na prostatu i potčinjenosti ženskoj osobi na način da svoju guzu dam ženi da je izjebe.
A, sada da mi shemale ili muški ide metnuti svoju kurčinu, to ne bi prošlo.
Po meni ovi što idu na shemale su potencijalni gejevi, a ovi što primaju strapon su 100% hetero.
kod nje do kraja životaKod Sigi?
ja bi tu stranicu ukinuoApsolutno su likovi koji jebu shemalle gay... Nema picke sa kurcem... Ili je picka ili kurac....
Sombi al ti se koji javio u PP kad si tako ljut?ja bi tu stranicu ukinuo
Da, to sam ja odavno tumačio. To su muški sa sisama, a ne ženske sa kurcem i to treba lijepo razlučiti u glavi. Ženska sa kurcem je jedino ženska sa straponom, dok shemale je muško sa sisama i predstavlja veliku optičku varku na koju mnogi nasjedaju.Apsolutno su likovi koji jebu shemalle gay... Nema picke sa kurcem... Ili je picka ili kurac....
ma stalno me traže broj od sigi.pitaju kako je bilo,kakva je?nedam broj nikom. a odgovaram da je božanstvenaSombi al ti se koji javio u PP kad si tako ljut?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|