Kozjak Dida
Well-known member
Sigi bi to kazala " Nemam što skinuti "...Nemam sto obuci. A puna 2 ormara robe.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigi bi to kazala " Nemam što skinuti "...Nemam sto obuci. A puna 2 ormara robe.![]()
Meni najugodnije... Dovoljno sam se u zivotu utezalaJa neki dan trebam do grada otvorim ormar jedne neke traperice stare imam. Same trenirke![]()
A muske lazi?E da, kad trazi novce za ducan i kaze necu sve potrositi. Jos jednalaz.
![]()
Slično tako@Jura
Znaš prije me mučilo kako je ženskoj ( plaćenoj ) bilo, jel svršila i slično i zapostavljao sam sebe...sad me boli briga, ja njoj plaćam da svršim...ako ona hoće nek plati mene...kako ti stojiš sa tim?
Jutros. Odgovor na pitanje " kad si obuka te bičve ?"A muske lazi?
Nisam kao drugi. Dođi do mene dođi na netflix &chill. A ispod kauča kofer pun nekorištenih kondoma. Pograbio iz dma sve kondome koje je našaoA muske lazi?
E onda nista Jure moj...Slično tako
Ti si posebna . Za tebe to pravilo ne vrijedi. Ti spadaš u iznimku . Za iznimke je bitno kako im jeE onda nista Jure moj...
Onda okTi si posebna . Za tebe to pravilo ne vrijedi. Ti spadaš u iznimku . Za iznimke je bitno kako im je
bome nisi ti gayVidis ja znam jednu koja radi to radi ovisnosti o seksu nimfomanka . Em radi ono što voli em je plaćena. Kod te ja bio prvi put dosao na pol h ova me zadrzala jedno sat i pol
Lijepo. Reci ti njemu da je bilo zanimljivo, dobra zezancija.E da, Venty Marijole je rekao da te pozdravim, pozdravim...
Koliko dugo traješ?Ako vas zanima prva Venturina recenzija o meni:
Nije mrsava, voli oral, dugo traje...![]()
Prenjet cu mu..ja sam ipak vjesticaLijepo. Reci ti njemu da je bilo zanimljivo, dobra zezancija.
Nije valjda da si čitala porukeAko vas zanima prva Venturina recenzija o meni:
Nije mrsava, voli oral, dugo traje...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|