Kozjak Dida
Well-known member
Jura!
Ne možeš samo čitati, moraš i pisati. Dat će ti Mod ban. Išo si jebavat ništa nisi napisao.
Ne možeš samo čitati, moraš i pisati. Dat će ti Mod ban. Išo si jebavat ništa nisi napisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobiju ga u pp.Zasto meni ljudi pisu vidio sam oglas, cini mi se po oglasu da ste za druzenje... Gdje vide oglas
Mene nije... Ja ne primam vise nikoga...bojim se prolapsaJura!
Samo sa 3 osobe se cujem u pp..Dobiju ga u pp.
O čem da pišem. Nemam ništa pametno za pisat ionakoJura!
O svojim frendovima... Prolapsu, nadi nesto...O čem da pišem. Nemam ništa pametno za pisat ionako
Ma daj, kako mi pišemo...ne znaš ko je gluplji. Kako se odlučiš za neku u PO?O čem da pišem. Nemam ništa pametno za pisat ionako
Vidis ja znam jednu koja radi to radi ovisnosti o seksu nimfomanka . Em radi ono što voli em je plaćena. Kod te ja bio prvi put dosao na pol h ova me zadrzala jedno sat i polAli uvijek kad pisu o ovom poslu moraju predstavit neku siroticu na heroinu koja se jebe na brdu.. Ne rade svi ovo jer nemaju za kruh ili drogu jbt..
Pa di ti se javljaju? Na mob?Samo sa 3 osobe se cujem u pp..
Nikako osim ako nema dobre recenzije.Ma daj, kako mi pišemo...ne znaš ko je gluplji. Kako se odlučiš za neku u PO?
Ja ponavljam samo s ljudima s kojima mi je ugodno... Nije mi potreba za novcem da se zajebavam na siluVidis ja znam jednu koja radi to radi ovisnosti o seksu nimfomanka . Em radi ono što voli em je plaćena. Kod te ja bio prvi put dosao na pol h ova me zadrzala jedno sat i pol
I, koliko si puta? Jes je pitao kakav si u odnosu na druge? Ona to sigurno zna.Vidis ja znam jednu koja radi to radi ovisnosti o seksu nimfomanka . Em radi ono što voli em je plaćena. Kod te ja bio prvi put dosao na pol h ova me zadrzala jedno sat i pol
Na pp.. Ja na mobu imam opciju da mi svi nepoznati brojevi automatski idu na blok...Pa di ti se javljaju? Na mob?
Rezenzije na forumu?Nikako osim ako nema dobre recenzije.
Nisam je pitao. Al znam da je bilo 3 puta.I, koliko si puta? Jes je pitao kakav si u odnosu na druge? Ona to sigurno zna.
Za mene je zaključila nakon nultog puta da joj nije ugodnoJa ponavljam samo s ljudima s kojima mi je ugodno... Nije mi potreba za novcem da se zajebavam na silu
A gdje drugdje .Rezenzije na forumu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|