Kozjak Dida
Well-known member
Sigi bi to kazala " Nemam što skinuti "...Nemam sto obuci. A puna 2 ormara robe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigi bi to kazala " Nemam što skinuti "...Nemam sto obuci. A puna 2 ormara robe.
Meni najugodnije... Dovoljno sam se u zivotu utezalaJa neki dan trebam do grada otvorim ormar jedne neke traperice stare imam. Same trenirke
A muske lazi?E da, kad trazi novce za ducan i kaze necu sve potrositi. Jos jedna laz.
Slično tako@Jura
Znaš prije me mučilo kako je ženskoj ( plaćenoj ) bilo, jel svršila i slično i zapostavljao sam sebe...sad me boli briga, ja njoj plaćam da svršim...ako ona hoće nek plati mene...kako ti stojiš sa tim?
Jutros. Odgovor na pitanje " kad si obuka te bičve ?"A muske lazi?
Nisam kao drugi. Dođi do mene dođi na netflix &chill. A ispod kauča kofer pun nekorištenih kondoma. Pograbio iz dma sve kondome koje je našaoA muske lazi?
E onda nista Jure moj...Slično tako
Ti si posebna . Za tebe to pravilo ne vrijedi. Ti spadaš u iznimku . Za iznimke je bitno kako im jeE onda nista Jure moj...
Onda okTi si posebna . Za tebe to pravilo ne vrijedi. Ti spadaš u iznimku . Za iznimke je bitno kako im je
bome nisi ti gayVidis ja znam jednu koja radi to radi ovisnosti o seksu nimfomanka . Em radi ono što voli em je plaćena. Kod te ja bio prvi put dosao na pol h ova me zadrzala jedno sat i pol
Lijepo. Reci ti njemu da je bilo zanimljivo, dobra zezancija.E da, Venty Marijole je rekao da te pozdravim, pozdravim...
Koliko dugo traješ?Ako vas zanima prva Venturina recenzija o meni:
Nije mrsava, voli oral, dugo traje...
Prenjet cu mu..ja sam ipak vjesticaLijepo. Reci ti njemu da je bilo zanimljivo, dobra zezancija.
Nije valjda da si čitala porukeAko vas zanima prva Venturina recenzija o meni:
Nije mrsava, voli oral, dugo traje...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|