Juciepenn
Well-known member
Dosta se izivila nakon rastave, sad bi da ju maze.Ajde.. Sad je njezna dama zeljna njeznosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta se izivila nakon rastave, sad bi da ju maze.Ajde.. Sad je njezna dama zeljna njeznosti
Pa kad si se nenormalno uvlacioŠto se tiće držanja foeuma dugo ste mene imali na tapetu. Mjesecima me zezali
To je inicijacija. Neki se uvrijede i odu od toga.Što se tiće držanja foeuma dugo ste mene imali na tapetu. Mjesecima me zezali
Upravo sam htio napisat.To je inicijacija. Neki se uvrijede i odu od toga.
ali si na kraju ostvario ciljŠto se tiće držanja foeuma dugo ste mene imali na tapetu. Mjesecima me zezali
Vjerujte ili ne meni je sve to bila zajebancija. Ono uvlačenje i to. A poslje jbg nisam imao izbora hahahali si na kraju ostvario cilj
Pa tu i jesmo da se zajebavamo.Vjerujte ili ne meni je sve to bila zajebancija. Ono uvlačenje i to. A poslje jbg nisam imao izbora hahah
I povremeno jebavamo.Pa tu i jesmo da se zajebavamo.
Baš mi te žao, žrtvovao si se, šta si drugo mogaoVjerujte ili ne meni je sve to bila zajebancija. Ono uvlačenje i to. A poslje jbg nisam imao izbora hahah
Čovjek je forumski Isus. Otkupio je svojom žrtvom sve naše grijehe i preuzeo križ na svoja pleća.Baš mi te žao, žrtvovao si se, šta si drugo mogao
Iskoristila ga je, kučkica!Baš mi te žao, žrtvovao si se, šta si drugo mogao
Di je?Dobrodosao Hvaranin!
Ti misliš da je kraj?Što se tiće držanja foeuma dugo ste mene imali na tapetu. Mjesecima me zezali
I opalio Mariju Magdalenu.....Čovjek je forumski Isus. Otkupio je svojom žrtvom sve naše grijehe i preuzeo križ na svoja pleća.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|