Šta će mi oni. Klošari da me sramote samoOće li i prijateli ili ćeš sam? Onaj sa 4l vina djeluje zanimljivo, pederski ogranak nek ostane doma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će mi oni. Klošari da me sramote samoOće li i prijateli ili ćeš sam? Onaj sa 4l vina djeluje zanimljivo, pederski ogranak nek ostane doma.
Mudro zboriš. Jesi bio kad u Splitu?Šta će mi oni. Klošari da me sramote samo
ja se držim one teška vremena zahtijevaju teške odluke. Ili još bolja kad je bal nek je maskenbal. Pa sto ja dođem curi/ženi izjebem ju a ne potrošim ni lipe di ces boljeOn se prodaje
Ali cekaj... Ti si rekao da ces TI kostati...ja se držim one teška vremena zahtijevaju teške odluke. Ili još bolja kad je bal nek je maskenbal. Pa sto ja dođem curi/ženi izjebem ju a ne potrošim ni lipe di ces bolje
Davno sam bio . Prije 10 godina negdje oko Dioklecijanovu palače. Sjećam se da sam sjeo u kafic i došao konobar šta os. Mislio sam da će me onom tacnom po glavi kak je došao bahato.Mudro zboriš. Jesi bio kad u Splitu?
A ako se zaljubiš? To te u konačnici puno više košta. Vidiš sapunice kod Sig...ne vidi joj se kraja...ja se držim one teška vremena zahtijevaju teške odluke. Ili još bolja kad je bal nek je maskenbal. Pa sto ja dođem curi/ženi izjebem ju a ne potrošim ni lipe di ces bolje
Pa da troškovi puta. Znaci auto , bus nebitno kako on plaća gorivo cestarine ili karte + smjestaj+ žensku . Zato sam reko da su troškovi veciAli cekaj... Ti si rekao da ces TI kostati...
Žene su ti još gore, one uopće ne odgovaraju kad ih nešto pitaš, samo okrenu glavu.Davno sam bio . Prije 10 godina negdje oko Dioklecijanovu palače. Sjećam se da sam sjeo u kafic i došao konobar šta os. Mislio sam da će me onom tacnom po glavi kak je došao bahato.
Zato nikad nisam išao u Moskvu. Jer se bojim Ruskinja i ruskih kurvi. Em su zgodne em su napaljene tako se priča. Zgodne jesu to stoji ali ovo napaljene nezzA ako se zaljubiš? To te u konačnici puno više košta. Vidiš sapunice kod Sig...ne vidi joj se kraja...
Ništa, moraćemo se skupit nas par...Big, ja, Hobo...bitno mi je ovo da ti nije važno kako izgleda već da je fetiva splićanka i dobra u duši...Pa da troškovi puta. Znaci auto , bus nebitno kako on plaća gorivo cestarine ili karte + smjestaj+ žensku . Zato sam reko da su troškovi veci
Dosla je do krajaA ako se zaljubiš? To te u konačnici puno više košta. Vidiš sapunice kod Sig...ne vidi joj se kraja...
I da je GFENišta, moraćemo se skupit nas par...Big, ja, Hobo...bitno mi je ovo da ti nije važno kako izgleda već da je fetiva splićanka i dobra u duši...
Gotovo s novim bankomatima?Dosla je do kraja
G kao granny ili girl ?I da je GFE
Šta, di, kako, kome...pričajDosla je do kraja
Big eno te traže na recenzijama Zagreb...Ne znam, nek nam Jura kaže.
G kao girl f kao friend E expirenxece. U projevodu girflriend Experience ili po našem iskustvo cure. Drugim riječima znaci da se ponaša ko da ti je cura maženje itd. A granny mos Dat ovom mom koji je reko da ga gospođe 60+ pale i koje su mu zgodneG kao granny ili girl ?
Jel ima neka da se ponaša kao zmija otrovnica, zločesta kučka, zlo neviđeno ?G kao girl f kao friend E expirenxece. U projevodu girflriend Experience ili po našem iskustvo cure. Drugim riječima znaci da se ponaša ko da ti je cura maženje itd. A granny mos Dat ovom mom koji je reko da ga gospođe 60+ pale i koje su mu zgodne
Daj pitaj prijatelja što misli o tante MerkelG kao girl f kao friend E expirenxece. U projevodu girflriend Experience ili po našem iskustvo cure. Drugim riječima znaci da se ponaša ko da ti je cura maženje itd. A granny mos Dat ovom mom koji je reko da ga gospođe 60+ pale i koje su mu zgodne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|