Sisata i guzata
Well-known member

Samo body to body
Zgodna maserka, 25g. Radim body to body potpuno gola! Slike moje! Tusiranje prije masaze je obavezno. SEX I ORALNO NE…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošteno!Pa dosadnjikavo malo... Stalno isto vrti vec godinama... Slike su efektne tada bile i tada smo to profurali, taman ten na svijetloplave i bijele korzete, visoke platforme, crna kosa... Ali to vise nisam ja a bome nije ni ona... Odavno je bilo vrijeme za nesto novo..
Ima recenzija moja negdje. A okej je, ovisi što ljudi traže.Za Bellu si rekao da nije bas nesto?
Ako su slike njezine, dobro izgleda, a i recenzije su dobre.Lara.. Navodno jako dobra... Iskreno, nije moj tip...![]()
Samo body to body
Zgodna maserka, 25g. Radim body to body potpuno gola! Slike moje! Tusiranje prije masaze je obavezno. SEX I ORALNO NE…www.oglasnik.hr
Jesu ali meni bas.. Znas da ja volim ono.. Taman ten, velike sise, duga kosa..Ako su slike njezine, dobro izgleda, a i recenzije su dobre.
Ako su slike njezine, onda nije. Ona s Hrgovića može pojest ovu za doručak, vjerojatno doslovno.Prijateljica od popaj babe...![]()
Bucka ! Guza za 5, grudi 6 !
Ispuni svoje vruće sexi maštarije, kod mene, opušteno, diskretno, na obostrano zadovoljstvo. Kissssswww.oglasnik.hr
Plovak, mislim da ti je to ona sa hrgovica
Nije , maserka , radila nekad u MarticevojTo je ona Srpkinja, jel da?
Sandra![]()
Djevojka 28 godina
Djevojka 28 godina nudi opuštanje od svakodnevnog stresa. . ( nije salon ) slika moja !www.oglasnik.hr
A ova?
E da, jbg nisam pazila na satuNije , maserka , radila nekad u Marticevoj![]()
400500 pola sata klasika, zaprudje, sa frendicom zagorkom u prostoru.. Onom sto se oglasavala pod ana kovac... Kazu da nije nesto![]()
Crnka visoka vitka nudi masaže i druženja kulturnoj gospodi. 27godina
CRNKA 177V 65 KG GRUDI 3 NUDI DRUZENJA I MASAZE SAMO KULTURNOJ GOSPODI UZ DISKRECIJU I HIGIJENU MOLIM BEZ NEPOTREBNIH…www.oglasnik.hr
![]()
LaraAko su slike njezine, dobro izgleda, a i recenzije su dobre.
Kod kućeA di je Andreja?
Bila si nepažljiva , dobit ćeš po guziE da, jbg nisam pazila na satu![]()
Jedva cekanjeBila si nepažljiva , dobit ćeš po guzi![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|