Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znas da je skoro uvijek 10 godina vise. A i solarij unistava kozuPo koži, nema šanse da ova ima 32 godine.
Pozovite ju na ontario.. Sigurno ce biti iznenadjena...ako je blizu ontaria posjetio bi je haha
znaš neku blizu arene?Pozovite ju na ontario.. Sigurno ce biti iznenadjena...
Zar vi niste samo moj klijent ili mislite proc jeftinije?znaš neku blizu arene?
Jbg sad je već stari klijent, sredi čovjeku popust. Ne mora baš svaki put bit "ništa ispod Starčevića".Zar vi niste samo moj klijent ili mislite proc jeftinije?
A vidjet cemo koliko je ozbiljanJbg sad je već stari klijent, sredi čovjeku popust. Ne mora baš svaki put bit "ništa ispod Starčevića".
Inače, fun fact, Sasha/Bella su tri kućna broja dalje od Brazilki s EGE-aA vidjet cemo koliko je ozbiljan
onda sam samo tvoj.ne razmišljam više o drugojZar vi niste samo moj klijent ili mislite proc jeftinije?
Jesi bio sa obje? Ili samo sa bellomInače, fun fact, Sasha/Bella su tri kućna broja dalje od Brazilki s EGE-a
Ja sam njegova ucenicaA kad Mod vidi koji si nered unijela na forum sa recenzijama, ne znam.....jedva je sve posložio i naučio forumaše redu
Samo s Bellom. Jbg nisam tad znao da je i Sasha u prostoru. Ona mi privlačnije djeluje.Jesi bio sa obje? Ili samo sa bellom
Za Bellu si rekao da nije bas nesto?Samo s Bellom. Jbg nisam tad znao da je i Sasha u prostoru. Ona mi privlačnije djeluje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|