Smedja oko 35 godMoguće, zato pitam. Jel plava i mlada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smedja oko 35 godMoguće, zato pitam. Jel plava i mlada?
Lokacija?Smedja oko 35 god
Mijenja lokacije . Bila je prije par mjeseci na Ravnicama kod Ekonomskog Faksa .Lokacija?
Šta u tebe dolaze samo vatrogasci sa šmrkovima što zalijevaju sve naokolo ???Eto i mene natrag... Javim se ponovno nakon tusiranja da kozjak nema prigovor
U svemu je tako, uvijek strano bolje nego domaće, predrasude...Apsolutno sam za kvalitetu usluge ali onda seks u Hrvatskoj ne bi smio kostati ispod 100 eura... Jer tako je i vani. U pufovima za 40 eura dobijes stavi vadi 10 - ti u danu 20 min bez mijenjanja pozicije, a ako hoces GFE kako bi Ventura rekao to kosta 100 +€.... Ljudi se kod nas generalno moraju nauciti da se kvaliteta placa... Nije isto dao Lauri 400 ili nekoj Lindi 1500 kn
SiG mislim da nije to ta.Mijenja lokacije . Bila je prije par mjeseci na Ravnicama kod Ekonomskog Faksa .
Totalni odmor... Nedaj Boze, ne bih mogla zamislit da se moram jebat na moru... I jedva cekam da pobjegnem...Nego, jel planirani Primošten radni odmor ili totalni odmor?
A jbg... Nismo nasli..SiG mislim da nije to ta.
Namazao me uljem... Gadim se sama sebiŠta u tebe dolaze samo vatrogasci sa šmrkovima što zalijevaju sve naokolo ???
Gfe, nego štaApsolutno sam za kvalitetu usluge ali onda seks u Hrvatskoj ne bi smio kostati ispod 100 eura... Jer tako je i vani. U pufovima za 40 eura dobijes stavi vadi 10 - ti u danu 20 min bez mijenjanja pozicije, a ako hoces GFE kako bi Ventura rekao to kosta 100 +€.... Ljudi se kod nas generalno moraju nauciti da se kvaliteta placa... Nije isto dao Lauri 400 ili nekoj Lindi 1500 kn
Pa GFE ne moze ocekivat lik kod neke od 50 eura.. Da das Lauri, Eleni 1500 kn vjv bi dobio bolji GFE nego kod neke copypaste brazilke/ukrajinke...Gfe, nego šta
I realno svejedno je koju odaberes jer njih 10 izgleda identicno...Pa GFE ne moze ocekivat lik kod neke od 50 eura.. Da das Lauri, Eleni 1500 kn vjv bi dobio bolji GFE nego kod neke copypaste brazilke/ukrajinke...
Ne znam, ne poznam tu Lauru i Elenu da idem za tolike novce.Pa GFE ne moze ocekivat lik kod neke od 50 eura.. Da das Lauri, Eleni 1500 kn vjv bi dobio bolji GFE nego kod neke copypaste brazilke/ukrajinke...
Ne poznas ni samantu brazilian ili kako god... Poanta je da ulozeni novac odreduje kvalitetu...Ne znam, ne poznam tu Lauru i Elenu da idem za tolike novce.
Ja sam jednom bio za 200 eura i ništa posebno.Ne poznas ni samantu brazilian ili kako god... Poanta je da ulozeni novac odreduje kvalitetu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|