Sisata i guzata
Well-known member
Dogovoreno, budem... Mnogi vole moje recenziješto se mene tiče onda je dogovoreno,možeš me čak i recenzirati,hahaha....kao Sombija...bila to loša ili malo bolja recenzija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovoreno, budem... Mnogi vole moje recenziješto se mene tiče onda je dogovoreno,možeš me čak i recenzirati,hahaha....kao Sombija...bila to loša ili malo bolja recenzija
to poslijepodne je oko koliko sati?Dogovoreno, budem... Mnogi vole moje recenzije
15:30,16...to poslijepodne je oko koliko sati?
to možda neka tamo generacija bude imala srecu pa to nebude furka višeEto formula za spas proračuna, punio bi se proračun bolje nego od trošarina na gorivo, cigarete i alkohol.
Samo teško da bi se ovi ovisnici o narodnjacima odmaknuli od to štetnog utjecaja na njihovo mentalno zdravlje. Kao da su na LSD-u ili MDMA...
Evo počinje ga vatat " sombrerizam "to poslijepodne je oko koliko sati?
Jaooo pa daaajteee 21.stoljeceeeeto možda neka tamo generacija bude imala srecu pa to nebude furka više
mada je bio vec neki odmak od krkanluka !!!?ali, recimo osamdesetih si na prijemnom na dif,u morao otpjevat i odplesat nešto !!??? u obzir su dolazile samo partizanske !!??pa sam ja tako pjevao ...bilećanku strava , frendovi i frendice slušaju ....ali preživilo se
dakle :ako se neko pita ? od kud krkanluk ??? od uvijek , samo je bio latentan a sad je eruptirao ko i neke druge stvari ...demokratske
Ima tu puno istine, ali 80-tih su bili više narodnjaci, bile su kavane i restorani gdje se slušala takva glazba, i znalo se tko to sluša, rijetko se to moglo čuti po studentskim domovima i zabavama.... a danas to je turbo folk, i sve prisutan je, od Lisinskog do Besta i Garbage city (Bogu hvala da je zatvoren), još samo u crkvi nema takvih koncerata, premda ne bih "ruku u vatru" kad su u pitanju bosanski fratri.to možda neka tamo generacija bude imala srecu pa to nebude furka više
mada je bio vec neki odmak od krkanluka !!!?ali, recimo osamdesetih si na prijemnom na dif,u morao otpjevat i odplesat nešto !!??? u obzir su dolazile samo partizanske !!??pa sam ja tako pjevao ...bilećanku strava , frendovi i frendice slušaju ....ali preživilo se
dakle :ako se neko pita ? od kud krkanluk ??? od uvijek , samo je bio latentan a sad je eruptirao ko i neke druge stvari ...demokratske
Koji 21. vijek, ovo je 16. vijek i osvajanje OsmanlijaJaooo pa daaajteee 21.stoljeceeee
Jos mi spomenite kako ste isli na ples u Kulusic i pokopat cu se sada ovdje odmah....
Ma neka se Ventura javio da je živ, pa makar i Šaban pjevao....Evo za Venturuu.. Hhaha zezam see
I ne samo to nego cemo se vidjet u petakMa neka se Ventura javio da je živ, pa makar i Šaban pjevao....
Prikladnooooooooo"sve sam s tobom izgubio, od tuge se mlad propio... Od sveta me sad sramota, stajat ces me ti zivota "
Ljubav je čudo, to se ne može opisati i definirati....I ne samo to nego cemo se vidjet u petak
Patak dal ti radis
Zaista je cudesna...Ljubav je čudo, to se ne može opisati i definirati....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|