Kozjak Dida
Well-known member
Ovo je Patak za siromašne...a opet !? problem se tebi odsmorit ti ovakva bomba kakva jesi odeš malo u đir...frajeri vrište za tobom i ego je ....do vrha, možda i lisnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je Patak za siromašne...a opet !? problem se tebi odsmorit ti ovakva bomba kakva jesi odeš malo u đir...frajeri vrište za tobom i ego je ....do vrha, možda i lisnica
po meni bi svima lisnica ili kunosnica ...ako je riječ o pljaćanju seksa !?ostala prazna , večera i cuga su plafonOvo je Patak za siromašne...
RIP, poseban čovjek, u svemu se davao dao krajnjih granica....
Joj, protiv sam šovinizma ali stvar je ajmeeeee Ovo mu je zadnja stvar koju je snimija koliko znam..
Jel proteinski šlag?I ja gotova za danas... Lik je donio slag i cijelu me naprskao, sjetila sam se plovka odmah i njegove nutellesamo sto mene nije peklo, nego tko ce sad to sve isprati
Odlicno lize, ali stalno mijenja ritam pa se ne mogu koncentrirati da svrsim...
Inace, to je onaj kojeg masiram tijelom pa onda on mene...
Odoh na kupanje
mogu ja doći isprati....ili polizati,baš mi treba nešto slatkoI ja gotova za danas... Lik je donio slag i cijelu me naprskao, sjetila sam se plovka odmah i njegove nutellesamo sto mene nije peklo, nego tko ce sad to sve isprati
Odlicno lize, ali stalno mijenja ritam pa se ne mogu koncentrirati da svrsim...
Inace, to je onaj kojeg masiram tijelom pa onda on mene...
Odoh na kupanje
Mislim da nijeJel proteinski šlag?
Uf., ja jako rijetko imam vremena za dva susreta u danu... Moramo dogovoriti dan za sebemogu ja doći isprati....ili polizati,baš mi treba nešto slatko
A kavu jel popio?sa šlagomMislim da nije
na raspolaganju sam...kad god kažeš...sutra i preksutra imam stari godišnjiUf., ja jako rijetko imam vremena za dva susreta u danu... Moramo dogovoriti dan za sebe
InzistirajMislim da nije
Ne može, od starih samo Somby igra. Traži novi.na raspolaganju sam...kad god kažeš...sutra i preksutra imam stari godišnji
To nažalost možda pije onaj idući, nadam se da nije.A kavu jel popio?sa šlagom
Ne da mi se zajebavati sa kuhanjem kaveTo nažalost možda pije onaj idući, nadam se da nije.
kako misliš od starih?....pa mlad sam kao rosaNe može, od starih samo Somby igra. Traži novi.
Sutra sam i ja slobodna poslijepodnena raspolaganju sam...kad god kažeš...sutra i preksutra imam stari godišnji
Sve je polizao znaćiTo nažalost možda pije onaj idući, nadam se da nije.
što se mene tiče onda je dogovoreno,možeš me čak i recenzirati,hahaha....kao Sombija...bila to loša ili malo bolja recenzijaSutra sam i ja slobodna poslijepodne
Eto formula za spas proračuna, punio bi se proračun bolje nego od trošarina na gorivo, cigarete i alkohol.strava , da sam neka faca prvo bih to zabranio ....ili porez ko na pljuge s upozorenjem da je štetno za mentalno zdravlje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|