Sisata i guzata
Well-known member
U zagrebu cu iznajmit apartman na dan kad se dogovorim s klijentom.Apartmani na moru ili Zagrebu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zagrebu cu iznajmit apartman na dan kad se dogovorim s klijentom.Apartmani na moru ili Zagrebu?
Hvala Somi i Vi meni.Sigi fališ mi
To onda i mijenja cijenu susreta....U zagrebu cu iznajmit apartman na dan kad se dogovorim s klijentom.
Kad Sigica kupi još jedan stan nazdravit ću u to imeGeneralno, sta je problem kod ovog naroda... Danas mi je dan za rasprave, unaprijed se izvinjavam
Ako nisi roden bogat i utjecajan jedini nacin da nesto stvoris od zivota je rad i samo rad. Znaci, nije bitno koji je dan(nedjelja, subota, Bozis, Uskrs), nije bitno koje je vrijeme.... Ako je dobro placeno radis. Radila sam i po 16 h.. I na praznike, nedjelju radim otkad sam u radnom odnosu znaci od 18.godine...ali poanta je dobra lova.
Miriši na jubavSigi fališ mi
Fali ti bar 2 to prespavaj na poslu
Ma samo htio pohvaliti da odlicno izgledas, one profilne prije su bile neodređeneO boze pa vec 100 puta sam odg, naravno da je a cija bi bila?? Da stavljam tudju pa da me osoba tuzi..
Nema ništa od hvale. Neće se sandale kupiti od hvale.Ma samo htio pohvaliti da odlicno izgledas, one profilne prije su bile neodređene
Hvala punoMa samo htio pohvaliti da odlicno izgledas, one profilne prije su bile neodređene
Kad budem put ZG obavezno se javimHvala puno
Ja bacim oko na profilnu odmah.mi popravi danJutrosnji mood
Pogledajte prilog 1101
ma sve pet ali crvene štikle su hororHvala puno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|