Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni ja baš ne pijem kavu pa sam mislio idem na to ali slaba ponudane idem baš često u zadnje vrijeme ali znam ljude koji idu na jutarnji skok svako jutro umjesto kave
Moras naci stalne....ni ja baš ne pijem kavu pa sam mislio idem na to ali slaba ponuda
Rad je najveća prevara u povijesti čovječanstva, rad je stvorio čovjeka, rad je plemenit i sl. Sve te fraze su smislili oni koji ne rade, oni koji rade nemaju vremena za to...Eee rad je stvorio covjeka
rad i oslobađa ali nemoj da mi seru zbog toga Oslobodja života doslivno
Iz mog iskustva znam da mi je 4h sna minimum funkcioniranja..
Meni min12Iz mog iskustva znam da mi je 4h sna minimum funkcioniranja..
Imaš i apartmane znači, dva stana imaš, nemaš svoje obitelji, ono mogla bi malo usporiti? Doduše tio je mišljenje jednog Dalmatinca socijalista, ti si valjda drugi mindset kako kaže Kozjak za onu estonsku Ruskinju, mada čak i u kombinaciji Estonija- Nizozemska priča ima rupe..Jedva cekam prijeci u apartmane...
Imam svoje obitelji ali o njoj sigurno necu pisati na ovom forumu, to su privatne stvari... Dva stana imam, apartmane nemam. Apartmane cu iznajmljivati za seks susrete umjesto stana kojeg sad imam u tu svrhu.. Jer je diskretnije i nitko ti me moze dolaziti ma vrata jer je lokacija nepoznata buduci da je svaki put mijenjasImaš i apartmane znači, dva stana imaš, nemaš svoje obitelji, ono mogla bi malo usporiti? Doduše ti je mišljenje jednog Dalmatinca socijalista, ti su valjda drugi mundset kako kaže Kozjak za onu estonsku Ruskinju, mada čak i u kombinaciji Estonija- Nizozemska pruža ima rupe..
Još jedan stan baremImam svoje obitelji ali o njoj sigurno necu pisati na ovom forumu, to su privatne stvari... Dva stana imam, apartmane nemam. Apartmane cu iznajmljivati za seks susrete umjesto stana kojeg sad imam u tu svrhu.. Jer je diskretnije i nitko ti me moze dolaziti ma vrata jer je lokacija nepoznata buduci da je svaki put mijenjas
Apartmani na moru ili Zagrebu?Imam svoje obitelji ali o njoj sigurno necu pisati na ovom forumu, to su privatne stvari... Dva stana imam, apartmane nemam. Apartmane cu iznajmljivati za seks susrete umjesto stana kojeg sad imam u tu svrhu.. Jer je diskretnije i nitko ti me moze dolaziti ma vrata jer je lokacija nepoznata buduci da je svaki put mijenjas
Nosi je kuciPogledajte prilog 1098
Sexy maca se Vratila
To su oni pederi u haljinama iz stare Grčke i RimaRad je najveća prevara u povijesti čovječanstva, rad je stvorio čovjeka, rad je plemenit i sl. Sve te fraze su smislili oni koji ne rade, oni koji rade nemaju vremena za to...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|