Patak
Well-known member
Locirati transferirati kod tebeEto koliko Hrvatska ima prikrivenih korumpiranih bogatasa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Locirati transferirati kod tebeEto koliko Hrvatska ima prikrivenih korumpiranih bogatasa![]()
Siromah nisamBranko, ti si bogat?
Skoro kod Kristal? Bio sam kod Helene i one dermatologice koja je skupljala za laserI 3 puta skoro kod Kristal, ne srami se kazat
To je za mene i patka 10 dana zivotaSkoro kod Kristal? Bio sam kod Helene i one dermatologice koja je skupljala za laser1500 kn cijena
Nije hahaAko je Varoš to ti je ko u onoj Buži...sve se čuje i zna
Patka nemoj se pravit nevinaHoće li mi netko objasniti što je EGE
Ti si pisala da ti je 300 eura taman dva dana životaTo je za mene i patka 10 dana zivota![]()
Sig vrijeme je da više ja i ti nejedemo parizer i jogurt cijenu poduplajTo je za mene i patka 10 dana zivota![]()
On je posten siromah covjek kao i ja. Ne zna on za te stvariPatka nemoj se pravit nevina![]()
Pa neznamPatka nemoj se pravit nevina![]()
Lagala samTi si pisala da ti je 300 eura taman dva dana života![]()
Pačja jajaHoće li mi netko objasniti što je EGE
To je za mene i patka 10 dana zivotaauu
HičkokNema šanse ovi ko u hičkok filmu Ptice
Pa skoro, dogovorio si i ne došao...to je skoroSkoro kod Kristal? Bio sam kod Helene i one dermatologice koja je skupljala za laser1500 kn cijena
Ne mogu prihvatiti da netko tako olako dolazi do novca kao ti HoboSisata, jesi ljubomorna? Pa nismo u vezi!!!
kaže se Labudova jajaPačja jaja
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |