To sto radis ne radi za sitnu paruEe... Ne znas ti kako je nama radnicima za sitnu paru... Ne samo da nam iskapcaju internet vec i struju!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto radis ne radi za sitnu paruEe... Ne znas ti kako je nama radnicima za sitnu paru... Ne samo da nam iskapcaju internet vec i struju!
Kozjak zar nisi otišao?Prvo smo je uže locirali, da znamo da smo bili na pravoj
Pa sto radisJos i da povecam... Skrtice jedva ovo plate....
Ma samo ih oderi izuj iz cipela Patak da zeleno svijetloJos i da povecam... Skrtice jedva ovo plate....
Potlacenost je u opisu mog posla.. Rad nedjeljom, praznikom... I o da moram jos zicat i odjevne predmeteti ne znas kako je to, ti si imucan... Imas i za EGEZar se nisi hvalila primanjima?
Ja sam mislio da si ti arrivaderciKozjak zar nisi otišao?
Reci ti njimaPotlacenost je u opisu mog posla.. Rad nedjeljom, praznikom... I o da moram jos zicat i odjevne predmeteti ne znas kako je to, ti si imucan... Imas i za EGE
Daj 3 puta bio kod EGE djevojaka...Potlacenost je u opisu mog posla.. Rad nedjeljom, praznikom... I o da moram jos zicat i odjevne predmeteti ne znas kako je to, ti si imucan... Imas i za EGE
Uuu to su 3 moje placeDaj 3 puta bio kod EGE djevojaka...
Sto je EGEDaj 3 puta bio kod EGE djevojaka...
Jedino me ti patak razumijesBranko Kocka Kockica
U potpunostiJedino me ti patak razumijes
I 3 puta skoro kod Kristal, ne srami se kazatDaj 3 puta bio kod EGE djevojaka...
Pa zašto radiš za tako male novce?Uuu to su 3 moje place
Eto koliko Hrvatska ima prikrivenih korumpiranih bogatasaI 3 puta skoro kod Kristal, ne srami se kazat
Nemam krov nad glavomPa zašto radiš za tako male novce?
Zašto ljutaEto koliko Hrvatska ima prikrivenih korumpiranih bogatasa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|