Alo splicani uzme vam Patka curu pred nosom???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo splicani uzme vam Patka curu pred nosom???
To car, poslušao mePanika je, odjavio se i krenuo prema jugu.
To Marijofile reci ti njimaAlo splicani uzme vam Patka curu pred nosom???
Jeli bar bila dobraPa jer sam bio kod nje, kako nego tako?
Lazes... Drzis sigurno radnike u nehumanim uvjetima i bogatis se, zajebavajuci se po forumuKako bogati dragog kad sam i ja radnik
Bome nema ih punoJa da sam u splitu isao bi na sve masaze samo da Patku mogu nabijat na nos
Naravno.... A ja sam tu da uzicam koji poklon, mozda skupim za siseIzgleda ovdje sve radnička klasa
Nije istina, radnik proleter koji radi i nediljom i noći i to sve za nekih 6 tisućica.Lazes... Drzis sigurno radnike u nehumanim uvjetima i bogatis se, zajebavajuci se po forumu
IzdajaJa da sam u splitu isao bi na sve masaze samo da Patku mogu nabijat na nos
Nije basIzgleda ovdje sve radnička klasa
Dobar prijedlog, pošaljem sutra poruku MaserkuJa da sam u splitu isao bi na sve masaze samo da Patku mogu nabijat na nos
Pa povečaj cijenuNaravno.... A ja sam tu da uzicam koji poklon, mozda skupim za sise
Ee... Ne znas ti kako je nama radnicima za sitnu paru... Ne samo da nam iskapcaju internet vec i struju!Nije istina, radnik proleter koji radi i nediljom i noći i to sve za nekih 6 tisućica.
Nije izdaja nego splitska kultura. DišpetIzdaja
Prvo smo je uže locirali, da znamo da smo bili na pravojJa da sam u splitu isao bi na sve masaze samo da Patku mogu nabijat na nos
Zar se nisi hvalila primanjima?Ee... Ne znas ti kako je nama radnicima za sitnu paru... Ne samo da nam iskapcaju internet vec i struju!
Jos i da povecam... Skrtice jedva ovo plate....Pa povečaj cijenu
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|