maserkasplit
Well-known member
Haha mudrica ,koja je ovo navlakusa za rec kvartU kojem kvartu će Patak živjeti u Splitu? Da mu neutralno kažem isplati li mu se...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha mudrica ,koja je ovo navlakusa za rec kvartU kojem kvartu će Patak živjeti u Splitu? Da mu neutralno kažem isplati li mu se...
Ma ne, nema stanarine, doduše ni prozora ili vrataMisliš radi konjačića? Sumnjam.
Ljubavi pa šta nisi mogla reći jednoo 10 km odHaha mudrica ,koja je ovo navlakusa za rec kvart... Od centra svakako 5 min ,ako se bas kilavim onda 7 .. sa koje god strane se dodje to je udaljenost i to je dovoljno znati
![]()
Kao?Toliko žena a vi Patku otimate Maserku
Nece on nama se motati oko ljubavnog gnijezda dok lezimo u kosari,mozda je neki ciribimbasNavlakuša šuti ljubavi
Kao kakao
Možda neki Pastir sa okolnih brdaNece on nama se motati oko ljubavnog gnijezda dok lezimo u kosari,mozda je neki ciribimbas
Patak, maserka ti živi u starom dijelu, možda i uzbrdo na Marjanu...ne dolazi...Haha mudrica ,koja je ovo navlakusa za rec kvart... Od centra svakako 5 min ,ako se bas kilavim onda 7 .. sa koje god strane se dodje to je udaljenost i to je dovoljno znati
![]()
Kao kojih žena kojih ima u tolikom broju?Kao kakao
Laka Sombilaku noć svima.laku noć sig
Ljubavi pa šta nisi mogla reći jednoo 10 km od
Baš ja znam di je.šta tamoPatak, maserka ti živi u starom dijelu, možda i uzbrdo na Marjanu...ne dolazi...
Hoćemo se usput maziti kad.već zaključašIzletilo mi,zakljucat cemo se za svaki slucaj
Nisam ,al da mogu volila bi bas tamo ,mozda bi se natirala cesce na MarjanPatak, maserka ti živi u starom dijelu, možda i uzbrdo na Marjanu...ne dolazi...
Ako je Varoš to ti je ko u onoj Buži...sve se čuje i znaBaš ja znam di je.šta tamo
Patak da nosi na leđima?Nisam ,al da mogu volila bi bas tamo ,mozda bi se natirala cesce na Marjan
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|