Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Splitu ti to ne tribaMoram naći posao u Splitu
Maserka, što ti misliš jel Patak prespavao satove hrvatskogDećki ne biti ljubomorni
Ne moze..Ljubit ćemo se u mraku pa može zamisliti koga hoče ako Patak ružan
haha odkad toU Splitu ti to ne triba
Prespavao.. ja mislim da je to bila duboka komaMaserka, što ti misliš jel Patak prespavao satove hrvatskog
Samo engleski i malo francuskog pohvatoMaserka, što ti misliš jel Patak prespavao satove hrvatskog
Znaći ti želiš pismenu PatkuPrespavao.. ja mislim da je to bila duboka koma
Sve se bojim da si s engleskim lošiji nek ove brazilke što dođu u ZagrebSamo engleski i malo francuskog pohvato
kom si kom saSve se bojim da si s engleskim lošiji nek ove brazilke što dođu u Zagreb
A na francuskom znaš reći merci isto ko i jaSamo engleski i malo francuskog pohvato
Patče, jesi li ti aktivan na još kojem forumu?Ljubit ćemo se u mraku pa može zamisliti koga hoče ako Patak ružan
Možda u teretaniToliko sam bila zauzeta Sombijem da nisam ni primijetila da nema plovka vec dva dana
Somy to je pohvalno..okupirali ste moje misliToliko sam bila zauzeta Sombijem da nisam ni primijetila da nema plovka vec dva dana
Samo po bombonjeri sam naućioA na francuskom znaš reći merci isto ko i ja
Dobit ćeš flaširanu Janu od pola litre, to će ti odbit od plaćeHoće li pismena patka prati nositi kavu piti vodu sa slavine
Šta reći , i pojesti ako trebaA na francuskom znaš reći merci isto ko i ja
Tel: 064/677-677
|
|
|