maserkasplit
Well-known member
Ima posla rekla sam ti da ces raditi u salonu kod meneMoram naći posao u Splitu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima posla rekla sam ti da ces raditi u salonu kod meneMoram naći posao u Splitu
Pa zar i žene dolaze na happy end masažu?Ima posla rekla sam ti da ces raditi u salonu kod mene
Uzmi Patka za pimpa, nek dogovara susreteIma posla rekla sam ti da ces raditi u salonu kod mene
Pa zar i žene dolaze na happy end masažu?
Kruh ne jedem nes se kod mene kruha najesti a soli isto onako ... Sto kazes na vodu I s u Splitu je jeftina voda nece puno izac racun.Ljubavi Patka vjerna malo kruha soli i tvojih kruškica Patak ko beba
sve bi pobjegle čak i muškarciUzmi Patka za pimpa, nek dogovara susrete
Ma lako ćemo otvoriti zašticen raćun.u FINIKruh ne jedem nes se kod mene kruha najesti a soli isto onako ... Sto kazes na vodu I s u Splitu je jeftina voda nece puno izac racun.
Ne triba pimp za masaze snalazim se tu sama od pocetka..,njega cu zaposlit da kuva kave,ide u ducan po ulja , cokoladice da posprema i toUzmi Patka za pimpa, nek dogovara susrete
Ljubavi moja a kruškiceNe triba pimp za masaze snalazim se tu sama od pocetka..,njega cu zaposlit da kuva kave,ide u ducan po ulja , cokoladice da posprema i to
Na tvoju zalost patak ne dolaze na takve masaze. Dolaze na normalne klasicne masaze koje tebi nisu zanimljive vidim ako sise ne ispadaju po stoluPa zar i žene dolaze na happy end masažu?
Ja sam mu htio narihtati fini posalNe triba pimp za masaze snalazim se tu sama od pocetka..,njega cu zaposlit da kuva kave,ide u ducan po ulja , cokoladice da posprema i to
Prvo probni rad.. stanarinu i kokice i vodu cu odbit od dnevniceJel će Patku ići staž i socijalno Ak ga zaposliš kod sebe? Pitam za Patka
Ko stolIma posla rekla sam ti da ces raditi u salonu kod mene
Pa ljubavi ne pitam za Patka tvoje kruškice ja sanjamNa tvoju zalost patak ne dolaze na takve masaze. Dolaze na normalne klasicne masaze koje tebi nisu zanimljive vidim ako sise ne ispadaju po stolu
Neće on kokice, on bi kruškicePrvo probni rad.. stanarinu i kokice i vodu cu odbit od dnevnice
Hvala Milostiva ljubim rukuPrvo probni rad.. stanarinu i kokice i vodu cu odbit od dnevnice
Kako možeš sanjati nešto što nisi vidio?Pa ljubavi ne pitam za Patka tvoje kruškice ja sanjam
Pa zato se sanja?Kako možeš sanjati nešto što nisi vidio?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|